بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دوست داشتم برم سرکاری که علاقه داشتم بهش تقریبا تمام شرایطش هم محیا بود بعد خیلی یهویی گفتن نیرو نمیخوام و کنسل شد..کلی دعا و ختم و چله گرفتم ولی نمیدونم چرا گره افتاد به کارم..میخواستم ببینم چی میشه آخرش..
عزیزم کار هر کسی نیست به همه هم نباید اعتماد کرد من ینفر که خادم شاهچراغه واسم کار انجام میده چون میدونم موکل رحمانی واسم طلسم باطل کرد و دعای بخت کشا نوشت البته چند بار ازش جواب گرفتم
عزیزم کار هر کسی نیست به همه هم نباید اعتماد کرد من ینفر که خادم شاهچراغه واسم کار انجام میده چون می ...
نمیدونم والا چیکار کنم کلی نذر و نیاز کلی چله هدیه به این شهید و اون شهید کربلا رفتم حاجت خواستم ولی نمیدونم چرا نمیشه..هر از گاهی یه خبر کوچیک میشه دلخوش میشم بعد چند روز باز کنسل میشه خسته شدم