2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماه پیش کردم باردار شدم خداروشکر

جدی.  😍 چند وقت اقدام بودی ؟ مشکلتون چی بود من پنج ساله میخوام برم آی یو آی  ؟ استراحت بودی بعدش ؟ اگر تهرانی چقدر شد ؟ ممنون میشم جواب بدی 

جدی.  😍 چند وقت اقدام بودی ؟ مشکلتون چی بود من پنج ساله میخوام برم آی یو آی  ؟ استراحت بو ...

عزیزم 9 ماه اقدام کردم نشد...ذخیرم کم بود..ای یوای کردم بار اول منفی شد...دوماه بعد دوباره انجام دادم مثبت شد..هزینش با داروها کلا3 تومن شد...تا دوهفته استراحت کردم اصلا پله پایین بالا نکردم..کار سنگین اصلا انجام ندادم...چیزای گرم هم نخوردم

من سه ماه پیش کردم باردار شدم خداروشکر

به سلامتی ، دوقلو شد؟ راسته میگن ۹۰ درصد احتمال دوقلو زایی داره ؟ من دوست دارم این ماه برم بخاطر دوقلو شدن دودلم

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  

من نردیک دوساله اقدامم ، یه بار باردار شدم سقط شد ؛ به نظرتون برم آیوای یا چند ماهم با دارو اقدام کنم ؟ نظرتون چیه ؟ 

خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده .  التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .  
به سلامتی ، دوقلو شد؟ راسته میگن ۹۰ درصد احتمال دوقلو زایی داره ؟ من دوست دارم این ماه برم بخاطر دوق ...

نه یه قلو شد...احتمال دو قلویی هم هست ..بستگی به تخمکات داره که بارور شن....دو قلو توی ای وی اف احتمالش خیلی بیشتره

نه یه قلو شد...احتمال دو قلویی هم هست ..بستگی به تخمکات داره که بارور شن....دو قلو توی ای وی اف احتم ...

به نظرت این ماه برم ؟ این چند روز رو دارم فکر میکنم . هنوز به نتیجه نرسیدم . از طرفی یک ساله جدی دارو خوردم و چهار بارم امپول ازاد سازی زدم ولی نشده 

به نظرت این ماه برم ؟ این چند روز رو دارم فکر میکنم . هنوز به نتیجه نرسیدم . از طرفی یک ساله جدی دار ...

به نظر من زمانتو از دست نده...ای یو ای شانس بارداریو میبره بالا....پریود شدی روز سوم برو دکتر

به نظر من زمانتو از دست نده...ای یو ای شانس بارداریو میبره بالا....پریود شدی روز سوم برو دکتر

اه دیروز روز دوم بود رفتم دکتر بهش گفتم ‌. برای روز ۱۲ سونو نوشت . اون روز باید بهش بگم میخوام یا نه 

درد داره عزیزم منم میخوام برم خسته شدم از چشم انتظاری 😭🥺 اگر تهرانی هزینه اش چقدر شد ؟

نه درد نداره 

موقع تزریق مثل وقتیه که پاپ اسمیر میکنن 

تهران اگه دولتی بری نهایت دوتومن مرکز مام که خصوصیه فکر کنم ۷تومن میگیره