2777
2789

خانما توروخدا بگین اگه یه قل داخل باشه یکی خارج رحم چیکار میکنن دوتا دو درمیارن یا میتونن اونو نجات بدن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم مگه میشه جنین سالم هم دربیارن فقط همونو در میارن

ممنون عزیزدلم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزدلم ممنون خاهره خوبم انشالا قسمت هرکی که دوس داره مادر بشه😍😍😍عزیزم دکترم خدا بود 😭اون معجزه کرد برام قربونش برم 

ولی چند دوره قبلش یه مامابود تو شهرمون دارو گرفتم داروهاش خوب بود 

اسمش چیه ؟ آخه فک کنم همشهری هستیم. منم مشکل شما رو دارم تنبلی تخمدان . فکر کردم رفتید پیش دکتر جنتی که نتیجه گرفتید آخه چند وقت پیش گفتید رفتید اونجا . من خیلی دو دلم که ادامه بدم پیشش یا نه فعلآ برام آزمایش و عکس رنگی نوشته

عزیز خوب راهنماییم کن آخه خیلی سردرگمم. نمی‌دونم اینجا ادامه بدم یا برم تهران

عزیزم ایشالا قسمت خودت من رفتم پیش ماما موحد پیجش هست خیلیا پیشش باردار میشن من نمیدونم از داروهای اون بود یا طبیعی شدم 

زمانی که اصلا فکرشو نمیکنی میشه به خدا فقط بیخیال باش و ورزش کن روزی نیم ساعت 

دکتر جنتی هم دکتر خوبیه عزیزم فقط به نظرم تنبلی بیشتر به ورزش و اصلاح سبک نتیجه میده من یه سال تمام قندوشکر حذف کردم ۳ماه هر روز پیاده روی کردم ولی باز خدا خواست و بهم رحم کرد وگرنه قبلش هم اینارو انجام میدادم🥲