2777
2789

من ده ساله ازدواج کردم یه دختر ۷ ساله دارم صبح ها شوهرم سرکار میره و غروب برمیگرده فیلم میبینه اصلا حرف زیاد نمیزنیم اون پای فیلم منم یا با دخترم درس کار میکنم یا تو گوشی احساس میکنم ما دیگه خیلی سردیم 

شماها چطورین شب هاتون چطور میگذره چطوری هستی

باید خودت تنوع و هیجان ایجاد کنی این سردی شده روزمرگیتون و در اینده بدتر هم میشه زندگی بی شوق ینی مرگ تدریجی و تو کهولت سن سبب الزایمر افسردگی منزوی شدن گوشه گیری ...حتی برای بچتون باعث عدم اعتماد به نفس مشکل اجتماعی و مشکل توی تکلم و عدم حضور تو جمع میاره و ترس از ارتباط.....

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکار میکنی خب راهکار بده

اول اینکه من هرروز به خودم میرسم و ارایش مختلف دارم حتی تو خونه و لباس دیروز رو امروز نمیپوشم طوری ک شوهرم هروقت از در میاد میگه انگار یه زن دیگه ای هرروز دوم اینکه هروقت از سره کار میاد دقیقا عین یه بچه ک پدرشو دیده میپرم بغلش خودمو لوس میکنم بهش میگم بابایی پول نمیدی با هم بریم امشب بازار حتی اگر بگه یه وقت دیگه میگم باشه پس شام امشب بریم دو تایی بیرون جمعه ها هم ک خودش میدونه شده شام یا ناهار درست کنم بریم بیرون اینکارو میکنم شوهرم اولش خیلی خشک بود کم کم راه افتاد یا یهویی تو خونه بساط دوز و مار پله و شطرنج رو میارم میزارم یا اهنگ یهویی پخش میکنم جلوش میرقصم اون نمیرقصه ولی من میرقصم اونم کیف میکنه یا حتی برای س ک س خیلی اوقات خودم پیش قدم میشم مکان برنامه رو عوض میکنم پوزیشن مختلف .. شام ک اماده میکنم تزیین میکنمش یه روز از سره مار میاد میبینه چیپس داریم یه روز میاد عصرونه فرنی داریم یه روز میاد عصرونه ژله داریم .. درضمن باهم یه تایمی مشترک بشید مثلا قبل از خاب از دوران نامزدی یا خاطرات خوشتون یاداوری کن با هم بازی کنید فیلم دانلود کن با پفیلا درست کن بشینین کنار هم خیلی خودتو براش لوس کن 

بچه هم داری یا نه

سقط شد ازم.

ولی مادرم با وجود سه تا بچه اینا رو یادم داده عزیزم بچت رو باید تو تایمی مهار کنی که بفهمه نصف مسعولیت هاش با خودشه مخصوصا درس خوندن شما فقط نظارت ساعتی کن همین یا با اسباب بازی هاش سرگرمش کن و خودت رو تو المیت بزار 

اول اینکه من هرروز به خودم میرسم و ارایش مختلف دارم حتی تو خونه و لباس دیروز رو امروز نمیپوشم طوری ک ...

عزیزم تقریبا نصف کارهایی که میگیو انجام میدم من روزی دوبار دوش میگیرم و لباسام همیشه به روز و عالی تو خونم همیشه باز میپوشم تابستون زمستون نداره البته خونه پدرمم اینجوری بودم چهرمم خداروشکر خوبه و همیشه هم به خودم میرسم همیشه بوی خوبی میدم بارها گفته چقدر مرتبی و خوشبو ولی نمیدونم چی بگم حالا چند چیزو رعایت میکنم گفتی مرسی ازت

عزیزم تقریبا نصف کارهایی که میگیو انجام میدم من روزی دوبار دوش میگیرم و لباسام همیشه به روز و عالی ت ...

خاهش میکنم گلم شما که از نظر ظاهری اینقدر گلی و خانمی توی رفتار ها و واکنش ها بیشتر ریشه یابی و حل مسعله کن عزیزم موفق باشی