2777
2789
عنوان

ژل لب زدم سفت شده

1626 بازدید | 19 پست

من یک هفته پیش ژل لب زدم 

تو لبم گلوله ژل حس میکنم 

به مرور درست میشه؟ 

ورم لبم تقریبا رفته و از فرمش خیلی راضی ام ولی این گلوله شدنه رو مخمه😑

باید ماساژش بدی اگه ماساژ ندی و بمونه سفت میشه و مجبور میشی بری آنزیم بزنی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلوله اش از بیرون معلوم نیستا  انگاری از داخل آب میتونم حسش کنم  نرماله؟؟

آها اون حالتی که آدم حس میکنه یه چیزی تو لبشه ؟ اون اوکیه 

ولی اگه پستی بلندی بشه رو سطح لبت نرمال نیس 

بعد از خوابیدن ورم البته

الان كه ورمت رفته ووو اوكي هستي برو با يه خالت ناراضي بگو چرا اينطوري شده ووو ناراضي هستم  و بعد دكتر خودش برات ماساژ ميده اوكي ميشه براي من خيلي كوله داشت و حالت ابسه دكتر ماساژ داد درست شد

آها اون حالتی که آدم حس میکنه یه چیزی تو لبشه ؟ اون اوکیه  ولی اگه پستی بلندی بشه رو سطح لبت ن ...

اره دقیقا 

حس میکنم ی چیزی تو لبمه 

ولی از بیرون کامل صافه و مشکلی نداره 

ولی رو پوست لبم ی جاهایی لب بالام دون‌دون ریز سفید میبینم 

به نظر شما طبیعیه؟

الان كه ورمت رفته ووو اوكي هستي برو با يه خالت ناراضي بگو چرا اينطوري شده ووو ناراضي هستم  و بع ...

گوله شما چجوری بود عزیزم؟ 

من از داخل لبم حس میکنم ژل رو 

ولی از بیرون مشکلی نداره 

واسه شما اینجوری بود؟

گوله شما چجوری بود عزیزم؟  من از داخل لبم حس میکنم ژل رو  ولی از بیرون مشکلی نداره  ...

أولا كه اين سفت بودن تا حدي طبيعه من الان بعد از دو سال هنوز يفتي سفتي رو احساس ميكنم 

منم از بيرون خوب بود اما مثل شما ترسيده بودم بخ دكتر گفتم  ماساژ داد اون گوله هايي كه حس ميكردم خيلي كمتر شد اما هنوز احساس سفت بودن رو از درون دارم وو طبيعه 

عزيزم پول دادي رودربايست نكن برو يه چك كنه

اما شك نكن چيزي نيست چون اولشه حساسي

بكشم خوشگلم كن 🤣

مباركت باشه 

أولا كه اين سفت بودن تا حدي طبيعه من الان بعد از دو سال هنوز يفتي سفتي رو احساس ميكنم  منم از ...

اره میرم حتما 

غلط کرده کلی پول دادم 😂

فقط چون بار اولم بود استرس دارم همچنان 

مرسی گلم جواب دادی💙