2777
2789
عنوان

نصب تلگرام

184 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من میخوام بعد چند سال دوباره تلگرام رو نصب کنم یعنی قبلا نصب داشتم و پاکش کردم بعد الان که میخوام نصب کنم شمارمو میزنم مینویسه کد تایید به حساب دیگر شما در تلگرام فرستاده شد درصورتی که جای دیگه ای هم نصب ندارمش.. دو تا شماره دارم باهرکدوم میزنم همینو میگه.. میتونین راهنماییم کنین چطور درستش کنم؟ 

خدایا شکرت که به من نعمت مادرشدن روعطاکردی
بزن به صورت پیامک بیاد برات یا تماس بگیرن 

نمیاد همچین گزینه ای.. فقط میاره شماره تلفن رو وارد کنین بعدش میگه به حساب دیگه شما ارسال شد همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد همچین گزینه ای.. فقط میاره شماره تلفن رو وارد کنین بعدش میگه به حساب دیگه شما ارسال شد همین

همون موقع که میگه کد به حساب دیگه ارسال شد اون پایین باید یه گزینه داشته باشه که نوشته به صورت پیامک یا تماس، الان حتی با ایمیل میشه وارد شد

به خاطر قضاوت دیگران سکوت کرده ام

فکر نکنم بشه درستش کرد شما‌حسابت رو لوگ اوت کردی کلا دلیت نکردی و اون حساب هنوزم تو تلگرام موجوده وقتی میزنی کد پیامک می‌ره به همون حسابت نباید پاک میکردی الان دیگه اس ام اس هم نمیاد وصل‌نمیشه

همون موقع که میگه کد به حساب دیگه ارسال شد اون پایین باید یه گزینه داشته باشه که نوشته به صورت پیامک ...

چه تلگرامی نصب دارین شما؟ 

فکر نکنم بشه درستش کرد شما‌حسابت رو لوگ اوت کردی کلا دلیت نکردی و اون حساب هنوزم تو تلگرام موجوده وق ...

ای بابا😕

آقا من هر سری گوشیم رو تنظیمات کارخانه زدم یا حذف کردم تلگرام رو میاره برام یا sms یا از طریق ایمیل& ...

با من لجه؟🚶‍♀️