من این ماه لتروزل خوردم خانما روز ۱۴ سیکلمه رفتم سونو تخمدان چپم یه فولیکول بالغ داشت ۲۱ بود ،فقط دکتر آمپول آزاد سازی نداده بهم روز چهاردهم چرا آزاد نشده؟چیکار کنم خودم برم سرخود آمپول بزنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر نگفت بارداری شما طبیعی انجام میشه یا باید ای یو ای چیزی بکنید خیلی معذرت میخوام من تاحالا کسی ...
نه عزیزم من با همین رحم دوبار باردار شدم ولی خب ایست قلبی کرده جنین چون غلظت خون داشتم و نمیدونستم این نوع رحم فقط باعث زایمان زودرس میشه نیاز به سرکلاژ و استراحت مطلق داره
سونو که زده مجزا ان شالله شما هم صاحب نینی بشی منم چشم انتظارم
میدونین چون مشکل خاصیه و عامیانه نیست خیلی از دکتر ها نمیتونن تشخیص بدن من بارها سونو دادم یه سونو گفت دوشاخ یه سونو گفت دوتا رحم ولی زمان کورتاژ و عکس رنگی تشخیص دادن دوشاخه ولی دوتا دهانه مجزا داره در کل خیلی باهم فرق نمیکنن دوشاخ یه دهانه داره رحم دوتایی دو تا دهانه