2777
2789
عنوان

ولی سایت وااااقعا رو هواس

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 75 پست
چرا برم برا سرگرمی میام خوبه یجوری داری اعتراض میکنی انگار برا انتخابات شاکی

خب اگه برا سرگرمی میای من برا سرگرمی شما تاپیک نزدم. 

دوستم ندارم تو تاپیکم باشی. 

اینکه چجوری اعتراض میکنمم به تو مربوط نی اصلا. 

در کل تاپیکم هیچ اشکالی نداشت مخالفش تویی که میتونی بری بیرون میتونیم بمونی و بخونی فقط انتخاب خودته. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
خدا خیرت بده خیلی خندیدم با ریتمم خوندم 😁😁😁💋💋♥♥♥

الهی همیشه بخندی❤️😅

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اون تاپیکو دیدم‌میدونی واسه چند ماه پیشه کلا وقتی میبینه فضا ی سایت متشنجه یه سری میزنه و میره ...

نه خب، تقریبا چند هفته پیش نی نی یار شب طبق معمول سایتو داده بود رو هوا، اومد پی وی من گفت من بهش تذکر دادم و رفت. البته یه جوریم صحبت کرد که انگار من مقصرم که نی نی یار هم دروغ گفته هم نبوده هم سایت رو هواس. ولی خب دیگه نی نی سایته دیگه بهتر از این نمیشه. الانم منو تعلیق میکنن تاپیکمم میبندن، چرا؟ چون اعتراض دارم و به اعتراضم رسیدگی نشده. 

نی نی سایته دیگه. بعد ما میگیم چرا کاربرا انقدر اعجوبه ان... 

نه خب، تقریبا چند هفته پیش نی نی یار شب طبق معمول سایتو داده بود رو هوا، اومد پی وی من گفت من بهش تذ ...

نه نترس تعلیقت نمیکنن

من میخوام ساعت دوازده برای اعتراض به تبلیغ تو اعلانات 

تاپیک بزنم

خواستی بیا اعتراض بزن نخواستی ام چند تا کامنت بذار حداقل پربازدید شیم مونا تهرانی ببینه

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

دیگه چقد اعتراض کنیم؛ بسه بنظرم؛ نه اینکه معترض نباشما،،، خودمم خسته شدم از تبلیغات ولی وقتی اونا به یه ورشونم نیس ما چیکار کنیم؟ سایت مثلا واسه اوناس اونا باید حواسشون جمع باشه!

میدونی چقد از این تبلیغات پول به جیب میزنن؟ کوفتشون شه😒🏃‍♀️

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)
نه نترس تعلیقت نمیکنن من میخوام ساعت دوازده برای اعتراض به تبلیغ تو اعلانات  تاپیک بزنم خ ...

مونا تهرانی اصلا میاد اینجا که بخواد چک کنه😂😂؟ 

کاربر جدید نیستم این صدمین کاربریمه:)) نی نی یار تدوخدا این دفعه رحم کن نترکون🙂😂 تتلیتی ام:)
نه نترس تعلیقت نمیکنن من میخوام ساعت دوازده برای اعتراض به تبلیغ تو اعلانات  تاپیک بزنم خ ...

قبلا سر اینکه به نی نی یار شب کااملا محترمانه گفتم چرا اون تایم توی سایت نبودید تعلیق شدم. 

یه دکمس دیگه میزنن میترکی، عاشق اون دکمه ان نی نی یارا... 

چرا برم برا سرگرمی میام خوبه یجوری داری اعتراض میکنی انگار برا انتخابات شاکی

مشکل ماهمین بیخیالی و دست کم گرفتن هرچیزی هست اینجا ی سایت سرگرمی هست درست ولی چرا حق خودتون نمیبینید ب بهترین شکل در اختیارتون گذاشته بشه وقتی از شما و فعالیتتون تو این سایت داره به عده ای سودرسانیم میشه 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

دیگه چقد اعتراض کنیم؛ بسه بنظرم؛ نه اینکه معترض نباشما،،، خودمم خسته شدم از تبلیغات ولی وقتی اونا به ...

می‌خورن یه آبم روش. 

والا اعتراض خاصی ندارم. 

واقعیتارو میگم دیگه تهشم که قرارا بترکم. 

مونا تهرانی اصلا میاد اینجا که بخواد چک کنه😂😂؟ 

نی نی یارا بهش میگن کاربرا اعتراض زدن

مثل دفعه قبل که فردا صبحش اومد

یه تاپیک زد که البته فقط بحث و خوابوند

کاری نکرد

قبلا سر اینکه به نی نی یار شب کااملا محترمانه گفتم چرا اون تایم توی سایت نبودید تعلیق شدم.  یه ...

خواهرمن سه تاکاربری ترکوندن واسم امضام بخون  اخریش برا خودم نبود فقط پرسیدم چرا فلان کاربری ترکید نوشتن با مدیریت صحبت کنین اونم ترکید🫢

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

مشکل ماهمین بیخیالی و دست کم گرفتن هرچیزی هست اینجا ی سایت سرگرمی هست درست ولی چرا حق خودتون نمیبینی ...

امضات.... 

بعد به من میگن نی نی یار شب فقط یک بار اشتباه کرده. 

هه خندیدیم.