2821
2789
عنوان

بلخره ضایع شد😂بعد سالها

238 بازدید | 12 پست

من فامیل خیلی خیلی دورمون نمیدونم عروسی کی بود اون موقع ۱۸ سالم بود انقد جلو همه تیکه انداخت چون ترک تحصیل کرده بودم میگف به هیجان نمیرسی و فلان ۲۳ سالمه الان

بعد امروز زنگ زده نیکتا جون امروز رفتم مغازت خودت نبودی فروشندت بود ماشالا چقد پیشرفت کردی پیجتم دارم ازدواج کردی ماشالا 

گفتم ممنون

ادم شاید دیر ولی بلاخره تقاص حرف ناحقو میده

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله منم یسری چیزارو نمیتونم ببخشم و فراموش کنم و زمان نشون میده نتیجه رفتار هاشون رو روز به روز موفق تر باشی گلم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

منم دلم خنک شد😁

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
2825
2823
2791
2779
2792