2777
2789
عنوان

مدرسه باعث شده افسردگی بگیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 45 پست
عزیزم بنظرت اینا  ارزششا دارن که خودتو اینقدر ازیت کنی

نداره.. و

ولی دست خودم نیست افسردگی رفته تو ته ته وجود و روحم💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
خوبه که اخرین سالی هست تو اون مدرسه ای  من یازدهمم دوسال دیگه هستم با اون ادمای سمی

من از هفتم اینجوری بودم البته فقط تو مدرسه نه توی خونه  ام هیشکس با من خوب نیست کلا من حتی اجازه ندارم با دوستام برم بیرون یه خیلی چیزای دیگه ولی مطمِنم یه روزی همین ادمایی که اینقدر ازیتم کردن از موفقیتم حرف میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفتم اینجوری بودم البته فقط تو مدرسه نه توی خونه  ام هیشکس با من خوب نیست کلا من حتی اجاز ...

اها پس خانوادت هم هستن💔

امیدوارم همیشه خوب باشی عزیزم... 

سعی کن خوب بمونی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
به دونفرشون گفتم عزیزم...  خیلی...  همه باهم صمیمی ان ولی با من نه 💔 نه ندارم🥺

چی گفتن اونا؟

:))

یچیزی بهت بگم ،

من دورم پره .. تو مدرسه یه اکیپیم که همه میشناسن مارو

ولی پاش بیوفته همه ازهم نامرد ترن ،جلو خودت ازت بد میگن و هروقت نیازت داشته باشن کنارتن

رفیق داشتنش یه معضله نداشتنش یه معضل دیگه 

〰️

چی گفتن اونا؟ :)) یچیزی بهت بگم ، من دورم پره .. تو مدرسه یه اکیپیم که همه میشناسن مارو ولی پاش ...

کلی دل داریم دادن💔

ولی من میخواستم مراقبم باشن که نبودن....

مهم نیست💔🙃

چندمی؟؟ 

بازم خوبه.... کاش حداقل انقدر بی اهمیت نبودم من تو همچین اکیپی حاضرم باشم ولی تنها ن💔

کلی دل داریم دادن💔 ولی من میخواستم مراقبم باشن که نبودن.... مهم نیست💔🙃 چندمی؟؟  بازم خوب ...

دلداریه بی نتیجه :)

هوم

یازدهم

چیبگم ، من واقعا دلم میخاد لفت بدم اع اکیپشون ولی هم دوست خانوادگی میشیم با هم هم هر روز چشم تو چشمیم

〰️

دلداریه بی نتیجه :) هوم یازدهم چیبگم ، من واقعا دلم میخاد لفت بدم اع اکیپشون ولی هم دوست خانوادگی ...

دقیقااااا انتظار داشتم بعد از اون حرفام مراقبم باشن💔یکیشون بودا اما اون یکی نه اگر تنهایی داغونت نمیکنه مثل من لفت بده کمرنگ شو.... 

من تنهایی تو مدرسه بلایی به سرم اورده که هر لحظه فکر خودکشی دارم🙃💔

ببین من حتی رشته هایی که دوست دارم نمی تونم برم مه توی خانواده تعصبیم که خودشون خیلی ازیتم میکنن

اصلا رشته ای که دوست نداری نرو اصلاااااااا

دقیقااااا انتظار داشتم بعد از اون حرفام مراقبم باشن💔یکیشون بودا اما اون یکی نه اگر تنهایی داغونت نم ...

هوم .. باز دم همون ینفر گرم

نمیزارن ، نمیشه

کاش کاری ازم برمیومد انجام بدم برات :) ولی ارزششو ندارن اینایی که با وجود گِلِه ای که کردی باز همونن ،همون بهتر نباشن

〰️

دقیقا جو مدرسه برای من نجوش و سرده💔 خداروشکر که خوب شد 

حالا یه چیز بگم همون سال چون تنها بودم بیشترین تعداد کتاب عمرم خوندم!  خودم انداخته بودم تو دنیای کتاب تا از تنهایی دربیام!   الان که فکرش می کنم حس می کنم دلم می خواد برگردم به همون زمان!  فکر می کردم سخت و بد هست ولی واقعا از همون زمان بود که با کتاب و دنیای فلسفه و انواع رمان ها آشنا شدم!  

تو هر شرایطی که هستی اون قسمت خوبش پیدا کن و استفاده کن!  دیگه هیچ وقت تو به این سن جوانی و اوج یادگیری برنمی گردی!  

حس افسردگی همیشه هم بد نیست، نشون می ده یه چیزی سر جای خودش نیست!  الان تو نیاز به همدم داری!  من اون زمان کتاب به عنوان همدم انتخاب کردم!  خیلی از اونهایی که فکر می کنی با انواع دوستان سرشون شلوغه بعدها به راه بد کشیده می شن!  یکی از همون هایی که خیلی خوشگل و شر و شور کلاس بود تا یک سال بعد فارغ التحصیلی ما از دومین ازدواجش طلاق گرفت بود!  پس زیاد خودت درگیر دخترهای دیگه نکن! 

تو یه آینده ای جلو راهت  داری که ممکنه خیلی زیباتر از دیگران باشه! 

یا ارحم الراحمین
اره🥺از همون اول مهر شروع شد بچه هاش خوب نیستن🥺 بامن ارتباط نگرفتن میبینم همشون باهم نشستن دارن م ...

درک میکنم... تازه مدرستونو عوض کردین که این طوری شده یا همیشه توی مدرسه این طوری بودین؟

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
بخدا شدم من من اصلا تو اکیپ بودم با اینا فکر میکردم رفیق شدم💔 ولی هی که جلوتر رفتیم دیدم تولد گرف ...

دیگه نگو افسردگی شدید باشه؟

این کلماتو مردم خیلی راحت استفاده میکنن

ولی من میدونم افسردگی شدید چیه... افسرده شدید باشی دیگه از تختتم بیرون نمیای چه برسه که بری مدرسه و گریه کنی!!

حالت خوب نیست... اصلا هم خوب نیست... ولی این اشکالی نداره دختر... هرکسی ممکنه حال بد رو تجربه کنه

میخوام کمکت کنم ولی من خودم از قوم همیشه التنهایانم حتی توی دانشگاهم درست نشدم:/

اما این تنهایی هیچ وقت خییییلی منو اذیت نمیکنه اما شما رو گویا میکنه

باید با هم تلاش کنیم اول احساس خودمونو درک کنیم و بپذیریم
و بعد تلاش کنیم ارتباط بگیریم

اما با ادم درست ارتباط بگیریم

و الا هی حالمون بدتر میشه

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
هوم .. باز دم همون ینفر گرم نمیزارن ، نمیشه کاش کاری ازم برمیومد انجام بدم برات :) ولی ارزششو ندار ...

عزیزم🥺😍 

اگر یکی مثل تو 

توی اکیپ بود الان وضع من این نبود کههه