2777
2789
عنوان

مدرسه باعث شده افسردگی بگیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 45 پست
عزیزم کلاس چندمی من خودم دبیرستانیم شاید بتونم کمکت کنم

یازدهم گلی تو چندمی؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اسی درخواست بدم میای با هم درد دل کنیم دوس شیم ؟

چرا که نه❤

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک سال دقیقا همین شرایط داشت بعد رفتم مدرسه ام عوض کردم! 

چرا؟ دلیلش چی بود؟ 

دلیل من تنهایی تو مدرسس💔 و همون چیزایی که بالا توضیح دادم

مدرسه رو عوض کردی همه چی اوکی شد؟ با بچه هاش رفیق شدی؟ معلماش چی؟ 

یازدهم  محیطش خیلی سمیه  اونجا دوستی پیدا نکردم تو کلاس که با من ارتباط بگیره....  ...

اجی شاید تو دچار اضطراب اجتماعی شدی تنها کمکی ک من میتونم بهت کنم اینه که بگم بری روانپزشک اونم انشالا مشکلتو حل میکنه

تو باید با اونا اوکی شی ببین کدوم همکلاسیت وایب خوب میده بهت یا رفتارو علایقت با کدوم بیشتر میخونه ...

بخدا شدم من

من اصلا تو اکیپ بودم با اینا فکر میکردم رفیق شدم💔

ولی هی که جلوتر رفتیم دیدم تولد گرفتن به من نگفتن

میخوام برن بیرون کلی باهم حرف میزنن همشون یه کلمه یه من نمیگن توام بیا 

گروه دارن تو تلگرام من نیستم💔

من در اصل فکر میکردم هستم اما نبودم و ادم فرعی جمع بودم

بعد از دیدن این چیزا من افسردگی شدید گرفتم🥺

چرا؟ دلیلش چی بود؟  دلیل من تنهایی تو مدرسس💔 و همون چیزایی که بالا توضیح دادم مدرسه رو عوض ک ...

بله مدرسه رو عوض کردم جو اون مدرسه خیلی بهتر بود بعضی مدرسه ها کلا جو سرد و نجوش هستند!    بعضی مدرسه ها وحشی هستند! 

البته در طول سال خودم با کتاب سرگرم می کردم! آگه بدونی همیشه یه کتاب یا رمان تو دستم بود !  

اگه به گذشته برمی گشتم بهترین سال عمرم با غصه حروم نمی کردم و برای کنکور می خوندم! 

یا ارحم الراحمین
اجی شاید تو دچار اضطراب اجتماعی شدی تنها کمکی ک من میتونم بهت کنم اینه که بگم بری روانپزشک اونم انشا ...

اظطراب اجتماعی اره.... 

ولی شدتش خیلییییی زیاد شده بعد از اون چیزایی که اتفاق افتاده

البته همراه با افسردگی💔

پیش مشاور رفتم ولی خوب نمیشم

بخدا شدم من من اصلا تو اکیپ بودم با اینا فکر میکردم رفیق شدم💔 ولی هی که جلوتر رفتیم دیدم تولد گرف ...

ای بابا

چه نامردن پس :)

نمیتونی با یکیشون درمیون بزاری؟

یا از سالِ قبل یا راهنمایی دوست دیگه ای نداری ک با اون وقت بگذرونی؟

〰️

نهم منم همین جوری بودم البته هنوزم هستم هیچ دوستی کلا ندارم و با هیشکی صمیمی نیستم هر روزم یجوری ازی ...

خوبه که اخرین سالی هست تو اون مدرسه ای 

من یازدهمم دوسال دیگه هستم با اون ادمای سمی

ای بابا چه نامردن پس :) نمیتونی با یکیشون درمیون بزاری؟ یا از سالِ قبل یا راهنمایی دوست دیگه ای ن ...

به دونفرشون گفتم عزیزم... 

خیلی... 

همه باهم صمیمی ان ولی با من نه 💔

نه ندارم🥺

بله مدرسه رو عوض کردم جو اون مدرسه خیلی بهتر بود بعضی مدرسه ها کلا جو سرد و نجوش هستند!     ...

دقیقا جو مدرسه برای من نجوش و سرده💔

خداروشکر که خوب شد