2777
2789
عنوان

بابام توآی سیوعه

89 بازدید | 11 پست

آی سیو خطرناکه؟؟؟؟؟؟ تا حالا برا هیچکس از کل فامیل پیش نیومده بابام تصادف کرده و پاش شکسته و دستشم شکسته دست و پاشو باید پلاتین بزارن و الان تو دی سیوعه بچها خطرناکه؟؟؟؟؟؟ هیچکسم نمیزارن ببیننش فقط داییم یا پسرش یا پدرش ک برن مرد باشن ازش نگهداری کنن من و مامانم هنوز بابامو ندیدیم نمیزارن 5 روزه گزشته دکترا میگن باس ورم دست پاش بشینه تا ببریمش عمل

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵روزه هنوز ندیدید؟ 

اره ب زن اجازه نمیدن فقط میزارن مرد بره پیشش ک پیشش بمونه و نگهدارش باشه توی آی سیوعه 

اره ب زن اجازه نمیدن فقط میزارن مرد بره پیشش ک پیشش بمونه و نگهدارش باشه توی آی سیوعه 

حتی دودقیقه نمیزارن برید ببینید؟

عجیبه

به پرستارا بگید دو دقیقه برید ببینید بیایید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

حتی دودقیقه نمیزارن برید ببینید؟ عجیبه به پرستارا بگید دو دقیقه برید ببینید بیایید

بیمارستان باخونمون دوساعت فاصله داره دوبار ک رفتیم نزاشتن دیگ نرفتیم تاعملش کنن بیاد توبخش بریم پیشش

نترس.درای سی یو بیمارهوشیاره فقط بایدتحت نظرباشه.مادرمنم یه ماه پیش ای سی بودالان بدنیست.انشاله پدرت ...

مچکرم انشالله بلا از خانوادت دور باشه

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/4rn1cnctio

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.