2777
2789
عنوان

قطره آهن ایرانی یاخارجی

3020 بازدید | 21 پست
سلام پسرم ۷ماه۴روزشه تاحالاهمش۳باربهش قطره آهن دادم میشه بگیدچه مارکی یاچه جوری دادیدکه دندوناشون سیاه نشد
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
من ایرانیش رو دادم ولی بعدش بهش ابمیوه و اب میدادم سیاه نشد دندوناش
یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنا به تجربه اطرافیانم هر کاریم بکنی بازم دندونش سیاه میشه خواهرم به پسر اولیش میداد و خیلی هم مراقبت کرد ولی همش سیاه شده به همین دلیل به دومیه نداد خدا رو شکر خوبه منم پسرم داره وارد ماه هشت میشه ولی یبام بهش ندادم.البته اهن رو از طریق غذا باید بهش برسونی مخصوصا کدو و عدس
با هر خلاف نفسی به روحت روح دمیده میشه و بر عشقت افزوده میشه.عاشقتم خدااااا
مامان آری جون باسن ایچ غلیظ رقیقش کردم دادم ولی بازم بدش اومدخوردبه دندوناش 'البته بعدش سریع دندوناشاپاک کردماآب دادم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
ایروویت خیلی خوبه دختر منم میخورد ولی یکم دندوناش سیاه شد،اصلا مهم نیست که سیاه بشه ولی حتما بده چون رشده بچه خیلی زیاده مواده غذایی به تنهایی اهن مورد نیاز بدنش رو تامین نمیکنه و حتما قطره اهن بده
برای منم یه مقدار سیاه شد ولی بعدش که قطع کردم سیاهیش رفت
یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
خواهرشوهرم به بچه اش نداد پسرش کم خونه. همش سرگیجه داره . حتما بدین