من فروگلوبین میدم خارجی ایرانیش ک اصن مزه اش افتضاحه بچه گناه داره ی بار بهش دادم بالا اورد حالش بد شد خودم خوردم ببینم چ جوریه اصن تا دو روز خودم حالت تهوع داشتم تا دوروز مزه اش تو دهنمه باز این خارجیاش بهتره بعدم بچه مخصوصا دخترو باید بدی بزرگ بشه کم خونی میگیره منکه ابجیام ب بچه هاشون دادن بچه هاشون پیش فعال نشدن خیلی هم ارومن
خواهرشوهر من فرامکس میده و خیلی راضیه.میریزه تو شیشه شیرش میده دست بچه ش اونم ریلکس میخوره.7ماهشم هست الان.البته با شیر قاتی نمیکنه ها.همون اهن رو خالی میریزه تو شیشه ش میده بخوره.95تومن هم خرید.پودره که با اب قاطی میشه.یه شربت اهنم جدیدا اومده که سفیده اونم میگن خیلی خوبه.اون 45 تومنه.اسمشم خودت گفتی
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
بچه ها من بچم خیلی وزن گیریش خوبه از نمودارم زده بالا هفت ماهشه 11کیلو ولی تازگیا ک بهش غذا کمکی میدم نمیخوره نه فرنی نه سوپ نه سرلاک هیچی نمیخوره😞 یه وقت بد نباشه واسش؟
قطره اهن ایرانی و خارجی هیچ فرقی از نظر میزان اهن یا کیفیت ندارن . فقط اهن ایرانی طبق استاندارد نیاز بچه ها هست ولی خارجی مقدارش رو باید دکتر حتما بگه چون استانداردش با ما فرق داره . فقط بعضی بچه ها به بعضی قطره ها از نظر طعم حساسیت دارن که چند مدل رو باید امتحان کرد تا ببینن چی بهشون میسازه . برتی سیاه شدن هم همه قطره ها و شربت های آهن سیاه میکنن . اما راه کار داره اول اینکه قطره رو ته حلق بچه بریزین بعد بهش اب بدین با یه تیکه باند یا پارچه خیس سطح دندون رو تمیز کنین . اصلا سیاه نمیشه .الان پسر من هفده ماهشه دندونش هم کاملا سفیده . قطره ایرانی هم میخوره
خدایا می دانم دوستم داری،همیشه هواییم را داشته باش چون بی هوای تو ابری می شوم