اگر خواستی رب بزنی باید بزاری موادت نیم پز بشه بعد سرکه بریزی دوتا جوش که خورد یکم رب بریزی
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسایه مون یکم برام آورد یه ساعت پیش خیلی بد شده بود .رب زده بود ولی فکر کنم نپخته بود
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
اگه سالاد فصل بوده که اصلا نیازی به پخت نداره البته خیلی هم خوشمزه میشه حتما با ذائقه شما هماهنگ نبو ...
ما خودمون هم درست میکنیم بهش میگیم بندری .
یکم میپزیم بعد رب میزنیم .
امسال هم آب گوجه ریخت مامانم خوشمزه شده .
ولی واقعا واسه همسایه مون خوب نبود .ربش زیاد بود .شوید ریخته بود داخل سبزیش که مزه ش غالب بود.
شایدم به قول شما من دوسش نداشتم .