2777
2789

خواهرشوهر خواهرم میگفت من تک دخترم مامانم میخواد خرج لباس و ارایشگاه و لباس دخترم رو بده.

منم یه خواهر کوچیکتر دارم اون نیازی به لباس خاص یا ارایشگاه نداره بعد به مامانم به شوخی میگفتم مامان شما هم باید واسه من اینارو بگیری میگفت برو بابا😑

اون تک دختره.میگم مامان خب منم الان تک دختر حساب میشم😂😂

درجریان هزینه لباس و ارایشگاه و‌لباس یچه ها هم که هستید باید هدیه خوبی هم‌بذاریم! میترسم کم بیاریم و الا واقعا دوست ندارم هزینه هامو بذارم گردن کسی

خب مامان اون دلی دوست داره میده .مامان شما دوست نداره پس اجباری نیست.حالا من برعکس شما میگم وظیفه ی شوهرمه خرج کنه مامانم اینا گناه دارن.دلت به بابات نمیسوزه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مامان اون دلی دوست داره میده .مامان شما دوست نداره پس اجباری نیست.حالا من برعکس شما میگم وظیفه ی ...

بابام وضع مالیش بد نیست.اما خودمون خیلی قسط و وام داربم.بازم الحمدلله ناشکر نیستم زندگی خوبی داریم.بله توقعم بیجاست‌واقعا.

خب یکی از دخترای منم لباس داره.فقط واسه یکیشون میخوام. میگفتم کاش حداقل مامانم بتونه یه مبلعی رو به ...

اگه داشته باشن كمك كنن خوبه ولي اگه ندارن ك توقعي نيست

ديگه حالا ك بهشونم گفتي بايد منتظر بموني ببيني خرجي ميكنن يا نه

بیچاره مامانت باید هم کادو عقد بخره هم احتمالا میوه و شیرینی و هزینه های عقد هم لباس و ارایشگاه خودش و بابات و خواهر کوچیکت و هزارتا خرج دیکه 

حالا توام هزینه خودتو میخوایی بندازی گردن اون ؟

خب یکی از دخترای منم لباس داره.فقط واسه یکیشون میخوام. میگفتم کاش حداقل مامانم بتونه یه مبلعی رو به ...

وظیفه همسرتونه عزیزم نه مادرتون

🤍عاشق الله🤍...💚یه صلوات بفرست برا امام مهدی (ع)💚🙂کاربرسال۹۷🙃
بابام وضع مالیش بد نیست.اما خودمون خیلی قسط و وام داربم.بازم الحمدلله ناشکر نیستم زندگی خوبی داریم.ب ...

ببین دوستانه بهت میگم همچین چیزایی رو از خانوادت نخواه توقع همسرت میره بالا و وظیفه ی اونا میدونه. 

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.