2777
2789
عنوان

عرق کردن پسرم

1784 بازدید | 20 پست

پسرم ۵سالشه وزنش ۲۵کیلو هست یکم تنبله تا یکم بدو بدو می‌کنه بدجور خیس عرق میشه یکم تند راه بره هم اینجوری میشه کسی تجربه داره؟

خداوندا مراقبه پسرم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من پسر دوستم اینجوری بود چه اشکالی داره وزنش باید ۲۲ کیلو میبود  فکر کنم وزنش زیاده

اخه چون بدجور عرق می‌کنه زود مریض میشه بیچارم کرده

خداوندا مراقبه پسرم باش

پسرمنم ۳سالشه ...سرش با کف دستاش عرق میکنه...از نوزادی همیطوری بود...دکتر هم بردم گف مشکلی نیس اگ خیلی اذیت شد بچه از عرق بیا دارو بدم..‌ولی واسه ما فکر کنم ارثی باشه چون باباش و منم زود عرق میکنیم... من سرشو با حنا و سدر و برابدنش کاسنی زدم....خوبه شاید گرمای بدن بچه ی شمام زیاده..‌

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🍃❤.... .......۲۰/۹/۹۹..خدایا مرسی ک منم مامان شدم
اخه چون بدجور عرق می‌کنه زود مریض میشه بیچارم کرده

اره. قیقا پسر دوستم همیشه مریض بود بیچاره کلی لباس میاورد خونه ما در عرض چند ساعت دو سه دست لباس عوض میکرد 

موقع بیرون رفتن سرش سشوار میکشید لباس خشک تنش میکرد هدبند میزد کلاه میزاشت تا فاصله خونه تا ماشین