2777
2789

عکسای یه کانال که خیلی قیمتش خوبه رو تو پیجم استفاده کردم

و رو هر محصولی ده تومن تا ۳۰ تومن کشیدم 

حالا امروز دو تا کار رو موجودی خواستن 

ولی من پیام میدم به اون کانال تو تلگرام  هنوز جوابگو نیس 

و مغازه ش هم نزدیکه ولی نمیدونم واقعا خریدار هست که این همه راه رو بکوبم برم موجودی بگیرم

حالا بنظرم این کانال مرجوعی نداره

ولی اگر کسی خواست مرجوع کنه من چیکار کنم؟ 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمم چیکار کردی
و حس کنم برای من سو تفاهم شده
اما اینکاری که کردی انلاین شاپه؟
من حس میکنم یه چیز دیگست...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

شماهم بگو مرجوعی نداریم از قبل باهاش هماهنگ می کردی 

بعد خیلی جاها قیمت همکاری میدن اونارو پیدا کن یا از عمده فروش بخر بیست سی تومن فایدهنداره هر دفعه بخوای بکوبید بری

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
شماهم بگو مرجوعی نداریم از قبل باهاش هماهنگ می کردی  بعد خیلی جاها قیمت همکاری میدن اونارو پید ...

دقیقا منم همکاری پیدا کردم 

ولی جوابگو نیس 

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  

با چندتا کانال همکاری کن یه کانال کمه و ممکنه چیزای عامه پسند هرروز نیاره که تو پست بزاری 

اگه موجودی خواستن باید جواب بدی نمیشه ک جواب ندی

مرجوعی کسی نداره تو هم بگو ندارم از رو جدول سایز اندازه خودشونو پیدا کنن که اشتباه نشه و خوب راهنمایی کن درمورد جنس و...  که بعدا جای حرفی نباشه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

شما که جنس دستتون نیست اندازه چطور میدیذ به مشتری من از یه پیج تو روبیکا خرید کردم بهم اندازه اشتباه داده بود قشنگ تو تنم زار میزد بهش گفتم بدون هیچ جوابی بلاکم کرد با اکانت دیگه پیام دادم گفت من تا حالا یه مشتری ناراضیم نداشتم عکسمو با اون لباس که خنده دار بود واقعا فرستادم گفتم الان من باید راضی باشم .تورو خدا شما هم حواست به اندازه دادن باشه شاید مشتری همون پولو داره که خرید کنه

.