2777
2789
عنوان

روغن تراپی مو

1650 بازدید | 4 پست

بچه ها من موها بلنده اما از پایین همش خرد خرد می‌شکنه به دلیل خشکی زیاد ماسک مو داخل حموم هم میزنم اما میگن روغن تراپی قبل حموم خیلی بهتره شما تجربه ای دارین ؟چه روغنی میزنی؟هر چند روز یه بار؟

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

عزیزم phموی نچرال و طبیعی از ریشه تا ۶ سانت بخاطر وجود پروتیین،مواد مغذی،و کراتین موجود در مو ،سالم هست  و از ۶سانت به پایین تا نوک مو بخاطر نرسیدن مواد مغذی ph قلیایی تبدیل میشه برای همین ما در موهایی که تا کمر و روی باسن میان خشکی و دهیدراته شدن شدید و در نتیجه موخوره و ریزش از ساقه رو میبینیم. تا حدی که اگر رعایت و رسیدگی نشه به موی مرده تبدیل میشه

اگر روی همین مو مواد شیمیایی مثل رنگ ،دکلره و یا حنا گذاشته بشه که اسیبش بیشتر میشه . و این جبران اب میان بافتی و درمان  خشکی عمیق با ماسک و شامپو و روغن به راحتی درمان نمیشه چون درشت مولکول هستن ،بهتره با مواد ریزمولکول تری درمان بشه مثل پروتیین تراپی و یا کراتین های احیا بالا . بعد از درمان عمقی هست که ماسک و روغن تازه جوابه و میتونید سلامتیشو با اینا حفظ کنید . 

Samira_hair_academy@
عزیزم phموی نچرال و طبیعی از ریشه تا ۶ سانت بخاطر وجود پروتیین،مواد مغذی،و کراتین موجود در مو ،سالم ...

کراتین کردم اما برای موهای من جواب نداد اما خواهر با اینکه مو هاشو پنج بار دکلره گذاشته بود و موهاش سیم ظرفشویی شده بودند همون زد مثل ابریشم شدن موهاش اما من🥺حالا پروتیین هم میکنم خدا کنه جواب بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین کردم اما برای موهای من جواب نداد اما خواهر با اینکه مو هاشو پنج بار دکلره گذاشته بود و موهاش ...

عزیزم باید علتشو پیدا کنید اگر قرص هورمونی مثل قرصهای جلوگیری میخورید،۳روز قبل و ۳روز بعد از پریود نباید باشه،اگر تیرویید ،تنبلی تخمدان و دیابت و هر نوع قرص اعصاب یا هورمونی مصرف میکنید تاثیر داره 

الان نمیدونم و ندیدم که موهاتون در چه مرحله ای برای همین دقیق نمیتونم بگم دیگه علت اثر نکردن مواد چی میتونه باشه 

Samira_hair_academy@
عزیزم باید علتشو پیدا کنید اگر قرص هورمونی مثل قرصهای جلوگیری میخورید،۳روز قبل و ۳روز بعد از پریود ن ...

موهام زیاد وز و..نیس فقط پایین خاش خشکه .البته خواهرم موهاش فوق العاده نازکه اما مال من ضخیمه به نظر خودم بخاطر همین جواب خوبی نمی گیرم.مامانم آرایشگری خودشم چند بار گفته بیا برات پروتیین کنم خوب شه اما نرفتم هنوز