2777
2789
عنوان

با پی پی بچه چه باید کرد

363 بازدید | 11 پست

یه پسر پنج ماهه دارم به نظرتون رفتم جایی وقتی پی پی کرد چیکار کنم تو همین تاپیک بغلی یکی گفته بود مهمون اومد تو حموم بچشو شست بدم اومد یکی یه جایی گفته بود یکی اومد بچشو گذاشت زمین با دستمال مرطوب پاکش کرد بدم اومد یکی گفته پوشکشو انداخته تو سطل چندشه یکی میگه پوشک بچشو گذاشت تو کیفش بدم اومد پس تکلیف این وسط چیه

سلام پلاستیک ببرین وقتی پیف زد بادستمال مطوب که تمیز کردین همه رو بنداز تو پلاستیک 

بعد خونه کسی رفتین اینجوری روحیه حساس داشت نیم ساعت بشینین بعدشم برین

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام پلاستیک ببرین وقتی پیف زد بادستمال مطوب که تمیز کردین همه رو بنداز تو پلاستیک  بعد خونه ک ...

والا یه جا میرم از استرس میمیرم که خدا پیپی نکهنه وگرنه چیکار کنم که به صاحبخونه بر نخوره

جلو چشم بقیه اینکارارو نکنید که کسی بدش بیاد بچه رو ببرید یه اتاق خالی عوضش کنید پوشک بذارید تو دو تا پلاستیک محکم گره بزنید بذارید تو کیفتون کسی قرار نیست بفهمه چیکار کردید

پیشنهاد خوبیه مرسی

اره منم میبردم تواتاق ازت تشک تعویضا مینداختم زیرش عوضش میکردم مینداختم دوتا پلاستیک میبردم یا اگه خودشون بجه کوچیک داشتن میگفتن بنداز فلان جا ماهم اونجا میذاریم یا مثلا خونه مادرشوهرم یه جا داره اونجا میذاشتم موقعه رفتن میبردم مینداختم سطل اشغال دیگه موقعه ی عوض کردن که کسی نباید اتاق باشه زشته .

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

والا اینجا همه هر کاری کنی عنگ چندشی میزنن 

گوش نده .نصف نی نی سایت ها هیچی حالشون نیس یا یه مشت بچه هستن. بچه س دیگه پی پی میکنه بگیم نکنه. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.