2777
2789
عنوان

خانومای وارد تو ترشی درس کردن

75 بازدید | 13 پست

برای شش کیلو چقد نمک بریزم؟

و نسبت سرکه و اب رو هم بگین مرسی

و میخوام بجوشونم اونم بگین چطوریاست 

اولین بارمه ابروم نره توروخدا

هر وقت دیدی دنیا با خنده هات نمیسازه بلندتر بخند 💔😃صلوات مهمونم کنین 🙏⚘

منی که ادعام میشد اومدم و فهمیدم همه چیو فله ای میریزم😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

منی که ادعام میشد اومدم و فهمیدم همه چیو فله ای میریزم😂

یعنی خراب کردی نه شوهرم با پدر شوهرم رفتن خرید خراب کنم کل شهر میفهمن و ابروم میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سبزیجاتتو خورد کن و بشور بزار کامل خشک بشه-بعد سرکه رو بریز تو قابلمه بزار جوش بیاد بعد ادویه جات (زردچوبه و ادویه ترشی)بریز تو آب اندازه 4-5 قاشق غذا خوری هم نمک بریز بعد زیرشو خاموش کن بلافاصله سبزیجاتو بریز توش بزار خنک بشه اگه میخوای ترشیت خیلی ترش نشه و سرکه اش زیاد نباشه اندازه یک سوم ظرف ترشیت آب جوشیده ی سرد شده رو با دو سه قاشق نمک مخلوط کن بریز داخل ظرف 

یعنی خراب کردی نه شوهرم با پدر شوهرم رفتن خرید خراب کنم کل شهر میفهمن و ابروم میره

نه اتفاقا همیشه عالی میشه ولی من فله ای میریزم هعی میچشم تا تنظیم بشه مقدار دستم نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سبزی ترشی هم بری سبزی فروشی بهت میده اونم بشور خشک کن و ریز خوردش کن با سبزیجات مخلوط کن سیر و فلفل ...

مرررررسی ازت الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده . 

میگم عزیزم گلپر هم گفتم بخرن چقد بریزم . اره سبزی ترشی گفتم بخرن

مرررررسی ازت الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده .  میگم عزیزم گلپر هم گفتم بخرن چقد بریزم . اره ...

خواهش میکنم ، من خودم همیشه ادویه مخصوص ترشی از عطاری میخرم همه چی داخلش داره گلپر هم داره دیگه نمیریزم ولی اگه ادویه ترشی نداری زردچوبه و گلپر و تخم گشنیز و سیاه دونه بریز

حواست باشه دبه یا شیشه ای که میخوای ترشیا رو بریزی توش کاملا تمیز و خشک باشه درشم کامل کیپ بشه.بهتره ...

ممنون ازت با این روشی که گفتی چند وقت بعد میشه خوردش؟

یه هفته تا ده روز بعد آماده است ما همیشه زود میخوریم چون ترشی اولاش خوشمزه تره

قربونت برم 😘😘💖💖💖