منی که ادعام میشد اومدم و فهمیدم همه چیو فله ای میریزم😂
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول سبزیجاتتو خورد کن و بشور بزار کامل خشک بشه-بعد سرکه رو بریز تو قابلمه بزار جوش بیاد بعد ادویه جات (زردچوبه و ادویه ترشی)بریز تو آب اندازه 4-5 قاشق غذا خوری هم نمک بریز بعد زیرشو خاموش کن بلافاصله سبزیجاتو بریز توش بزار خنک بشه اگه میخوای ترشیت خیلی ترش نشه و سرکه اش زیاد نباشه اندازه یک سوم ظرف ترشیت آب جوشیده ی سرد شده رو با دو سه قاشق نمک مخلوط کن بریز داخل ظرف
یعنی خراب کردی نه شوهرم با پدر شوهرم رفتن خرید خراب کنم کل شهر میفهمن و ابروم میره
نه اتفاقا همیشه عالی میشه ولی من فله ای میریزم هعی میچشم تا تنظیم بشه مقدار دستم نیست
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
مرررررسی ازت الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده . میگم عزیزم گلپر هم گفتم بخرن چقد بریزم . اره ...
خواهش میکنم ، من خودم همیشه ادویه مخصوص ترشی از عطاری میخرم همه چی داخلش داره گلپر هم داره دیگه نمیریزم ولی اگه ادویه ترشی نداری زردچوبه و گلپر و تخم گشنیز و سیاه دونه بریز