ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 عنوان خانوما گوجه بادمجون چطوری درست میکنید ؟؟؟؟ 348 بازدید | 21 پست من این طوری با گوشت قل قلی ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹 1402/09/06 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_زیبای_نارنجی عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 10707 من با گوشت خورشتی. اول گوشتو می پزم، بعد با آبش می ریزم تو ماهیتابه به همراه بادمجون سرخ شده و گوجه فرنگی و مقداری غوره و رب یه مقدار می پزه. شبیه این می شه
پری79 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 4431 با گوشت که میشه خورشت چقدر اب داره من اگه وقت نداشته باشم میذارم تو زود پز گوشه وبادمجون وزردچوبه ونمگ ویکمم ابب بعدش قشنگ سرخشون میکنماگه نه هم ریز خورد میکنم تو ماهیتابه با شعله خیلی کم ونمک زدچوبه میذارم نرم شه بعد سرخشون میکنم
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 من با گوشت خورشتی. اول گوشتو می پزم، بعد با آبش می ریزم تو ماهیتابه به همراه بادمجون سرخ شده و گوجه ... اوه چه خوشمزه 🫠 ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
گل_زیبای_نارنجی عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 10707 اوه چه خوشمزه 🫠 کلا بادمجون خیلی خوشمزه ست😋ما می گیم خورشت بادمجون. گوجه کم می ریزیم و با برنج می خوریم
مامانگوووووولیی عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 6700 یه عذاست که بدون گوشت بخوایم بخوریم بادمجونو قشنگ سرخ میکنم پیاز داغ درست میکنم لابه لاش گوجه برش زده میزارم و پیاز داغ بعدم اب گوجه و ادویه میریزم روشو تمام میزارم بپزه
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27856 چون با نون میخوریم دوست ندارم آبدار باشه. بادمجون که سرخ میشه گوجه هم خورد میکنم سرخ میکنم ادویه میزنم بعد بادمجون هارواضافه میکنم اگه با کته بخوام درست کنم گوشت خورشتی میکنم و آبدار درست میکنم بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19506 من بدون گوشت به ترتیب بادمجون سرخ کرده با گوجه رو میچینم رو هم میزارم آبش چیده بشه بعد میکوبم
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 با گوشت که میشه خورشت چقدر اب داره من اگه وقت نداشته باشم میذارم تو زود پز گوشه وبادمجون وزردچوبه ون ... ابش زیاد نیس ملاتش زیاده تو مایتابه گذاشتمتو زود پز له نمیشه ؟؟؟؟ ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 یه عذاست که بدون گوشت بخوایم بخوریم بادمجونو قشنگ سرخ میکنم پیاز داغ درست میکنم لابه لاش گوجه ... من به بادمجون حساسیت دارم زیاد نمیتونم بخورم لبام باد میکنه. ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 چون با نون میخوریم دوست ندارم آبدار باشه. بادمجون که سرخ میشه گوجه هم خورد میکنم سرخ میکنم ادو ... کته چطوری ؟؟ ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 من بدون گوشت به ترتیب بادمجون سرخ کرده با گوجه رو میچینم رو هم میزارم آبش چیده بشه بعد میکوبم چرا میکوبی ؟؟؟بعد چطوری میشه ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 19506 چرا میکوبی ؟؟؟بعد چطوری میشه مزه قشنگ میره به خورد هم بعد زیرشو کم میکنم میزارم به روغن بیوفته مثل دم کشیدن
ممدپسری_درقلبم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 196 مزه قشنگ میره به خورد هم بعد زیرشو کم میکنم میزارم به روغن بیوفته مثل دم کشیدن اهان تاحالا نشنیده بودم ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹