2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشت که میشه خورشت چقدر اب داره من اگه وقت نداشته باشم میذارم تو زود پز گوشه وبادمجون وزردچوبه ونمگ ویکمم ابب بعدش قشنگ سرخشون میکنم

اگه نه هم ریز خورد میکنم تو ماهیتابه با شعله خیلی کم ونمک زدچوبه میذارم نرم شه بعد سرخشون میکنم

من با گوشت خورشتی. اول گوشتو می پزم، بعد با آبش می ریزم تو ماهیتابه به همراه بادمجون سرخ شده و گوجه ...

اوه چه خوشمزه 🫠

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹

چون با نون میخوریم دوست ندارم آبدار باشه.  بادمجون که سرخ میشه گوجه هم خورد میکنم سرخ میکنم ادویه میزنم بعد بادمجون هارو‌اضافه میکنم 

اگه با کته بخوام درست کنم گوشت خورشتی میکنم و آبدار درست میکنم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
با گوشت که میشه خورشت چقدر اب داره من اگه وقت نداشته باشم میذارم تو زود پز گوشه وبادمجون وزردچوبه ون ...

ابش زیاد نیس ملاتش زیاده تو مایتابه گذاشتم

تو زود پز له نمیشه ؟؟؟؟

یه عذاست که بدون گوشت بخوایم بخوریم  بادمجونو قشنگ سرخ میکنم پیاز داغ درست میکنم لابه لاش گوجه ...

من به بادمجون حساسیت دارم زیاد نمیتونم بخورم لبام باد میکنه. 

چون با نون میخوریم دوست ندارم آبدار باشه.  بادمجون که سرخ میشه گوجه هم خورد میکنم سرخ میکنم ادو ...

کته چطوری ؟؟

من بدون گوشت به ترتیب بادمجون سرخ کرده با گوجه رو میچینم رو هم میزارم آبش چیده بشه بعد میکوبم

چرا میکوبی ؟؟؟بعد چطوری میشه 

مزه قشنگ میره به خورد هم بعد زیرشو کم میکنم میزارم به روغن بیوفته مثل دم کشیدن

اهان تاحالا نشنیده بودم