2777
2789

سلام دوستان من امروز 12 روز از ازمایش اول که دادم مثبت بود میگذره ازمایش اولم 160 بود دومم 454 بعد سه روز و یه هفته بعد دومی که شنبه باشه 3222 بود

امروز رفتم سونو گفتم ساک کوچیک دیدن 

نا امید شدم کسی بوده اینجوری بگن بهش دو هفته بعد جنینو قلب باشه

به من گفتن دو هفته دیگه برم سونو

تو نت خوندم ساک کوچیک خوب نیست معمولا بارداری پوچه. اولین سونو رو چند روز بعد مثبت شدن رفتید و چی دیدن. ممنون جواب میدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی عزیزم الان تقریباچندهفته اس جنین خواهرم انتقال داده۶هفته و۱روزبودرفت گفتن قلبش تشکیل نشده جنین ریزوفلان ولی دکترباحوصله بودایقدسونوکرده بودک صدای قلبش مشخص شده فقط بش گفته ریز

باید از انتقال 6هفته بگذره بعد سونو بده اگه ساک باشه دیده میشه و قلب هم تشکیل شده 

یعنی از روزی که انتقال دادم 6 هفته بگذره؟ آخه معمولا دو هفته بعد مثبت شدن م ی گن سونو بدید برا دیدن ساک که خدایی نکرده خارج رحم نباشه برا من ساک بود ولی خالی کوچیک واسه این نگران شدم

عزیزم اصلش ساک بارداری که دیده شده نگران نباش دوهفته بعدش برو که قلبش هم تشکیل شده و خیالت راحت میشه ...

مرسی چون گفت کوچیک نگران شدم خیلی دعا کنید خیلی نگران شدم ایشالا دو هفته دیگه تشکیل شده باشه مرسی 

یعنی از روزی که انتقال دادم 6 هفته بگذره؟ آخه معمولا دو هفته بعد مثبت شدن م ی گن سونو بدید برا دیدن ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش اینکه ساک بعد دو هفته دیده شده خیلی خبر خوبیه

به خودت استرس نده مطمئن باش خدا برات بهترینا رو رقم میرنع

به سوال میپرسم عزیزم

هزینه ivf چقدر شد

برای خواهرم میپرسم 

یه غلطی کردم کامنت گذاشتم جون مادرت لایک نکن   
نه عزیزم اصلا نگران نباش اینکه ساک بعد دو هفته دیده شده خیلی خبر خوبیه به خودت استرس نده مطمئن باش ...

من بیمارستان دولتی رفتم 6 تومن اینا بادا و سونو ولی خصوصی خیلی بیشتر بالای 50 تومن اخه خیلیا ساک تشکیل میشه ولی جنین نه واسه این نگران شدم

من بیمارستان دولتی رفتم 6 تومن اینا بادا و سونو ولی خصوصی خیلی بیشتر بالای 50 تومن اخه خیلیا ساک تشک ...

نگران نباش عزیزم هرچی قسمتت باشع

ممنونم از جوابت گلم

یه غلطی کردم کامنت گذاشتم جون مادرت لایک نکن