2777
2789

تا کی حسرت به دل بمونیم.تا کی آرزوهامون خواسته هامون برآورده نشه.تا الان به همه چیزایی که دلمون میخواست فقط از دور نگاه کردیم.چقدر باید بی پولی بکشیم.یه مشکل رو حل نکرده سه چهارتاش از بغلش میاد بیرون واقعا مغزم هنگه.بخدا دروغه که پول خوشبختی نمیاره همش حرفه

اره والا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول آسایش و راحتی میاره ولی دل خوش لزوما نمیاره.

دلخوش هم میاره بخدا.مشکل داشته باشی پول داشته باشی باز دلت به پول خوش میشه.امان از اونیکه مشکل داره ولی پول هم نداره.واگرنه مشکل رو همه دارن چه پولدار چه فقیر

😐🙄🙄🙄

کسی ک اسایش و راحتی نداره دقیقا چرا باید دل خوش داشته باشه؟😐

اگ یکی نتونه کوچیک ترین و اساسی ترین نیازشو براورده کنع ب چی باید دلخوش باشه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

😂🤦🏻‍♀️به خدا خیلی وقته که کسی نمیگه:  پول خوشبختی نمیاره. 

نمیدونم چرا همه گیر میدن به این جمله...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

وقتی پول داشته باشی و تفریح کنی و بگردی و بخری دلتم شاد میشه نمیگم پولدار بی غم نیستن ولی پولدار باشی در کنارش غم بهتر بی پولی هزارتا غم

خوشبختی یه چیزه رفاه یه چیزه .به نظر من تعداد کمی تو دنیا هستن که خوشبختند ولی مرفه زیادتره که البته اونم خوبه ولی اینکه خوشبخت هم هست یا نه یه مساله جدایی هست .امیدوارم مشکلات مالیت حل بشه