2777
2789

بچها باردارم یماهمه تنهاچیزی ک رومخمه بوهاست از همه بوها بدم میاد مثلا پتویی ک روم میندازم هیچ بویی نمیده ولی انگار بو میده دلم ی بو خوبیییییز میخواد بوی عود اسپند متنفرم ازشون قبلا دوس داشتم

بچها چی بخرم چیکار کنم هی بوی خوبی داشته باشم بگیرم در دماغم دنبال یچیز بو دار میگردم ک بوش حالمو خوب کنه گفتم شاید بقیه چیزایی بلد باشن کمکم کنن توروخدا چیزی میدونین بگین بوی خوبی ک تو خونه پخش شه یابگیرم دستم بو کنم 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیرمون میگفت تو دوران بارداری انقدر به بو حساس شده بود و حالش بد میشد که از خودشم چندشش میشد و هر روز میرفت تو دستشویی مدرسه لباساشو درمیاورد و با شلنگ کل بدنشو میشست!!

مثلا بوی شامپو خیلی حالمو خوب میکنه ولی خب نمیشه هی شامپو دردماغ باشه😍😂😂ی چیزی ک بوش بپیچه توخونه

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤