2777
2789
عنوان

ازبوهامتنفرم متنفررم یه بوی خوب بهم معرفی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
مدیرمون میگفت تو دوران بارداری انقدر به بو حساس شده بود و حالش بد میشد که از خودشم چندشش میشد و هر ر ...

وای این دیگ خیلی بده

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

منم از تمام بو ها شوینده ها ، خوشبوکننده ها حالم بدمیشد وحشتناک، فقط بوی غذا حالمو خوب میکرد، مثلا قبل از حمام غذا درست میکردم که بوش بپیچه تو خونه که وقتی رفتم حمام و حالم بدشد زود بیام بیرون بوی غذا بخوره بهم خوب بشم، کلا بوی خوراکی ها چیپسو پفکو اینارو دوس داشتم. امتحان کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه لیمو سنگی دستم میگرفتم بو میکردم خوب بود. بعد یه مدت به همونم حساس شدم. کلا باید بزاری دوره ش ...

باشه عزیزم ممنون کاش دوره بارداری زوووود بگزره از بچه اوردنوزایمان طبیعی و همچیش برام قابل تحمله فقط دوران بارداریو بدم میاد

منم از تمام بو ها شوینده ها ، خوشبوکننده ها حالم بدمیشد وحشتناک، فقط بوی غذا حالمو خوب میکرد، مثلا ق ...

حالا من شامپو ها حالمو خوب میکنه الان میخام برم حموم یکم بو شامپو بده موهام

منم از تمام بو ها شوینده ها ، خوشبوکننده ها حالم بدمیشد وحشتناک، فقط بوی غذا حالمو خوب میکرد، مثلا ق ...

من از بوی غذاها متنفففففففر بودم. مخصوصا پلو. عذاااااااب میکشیدما

چهارماه اول بارداریم پنج کیلو کم کردم😑😑😑

من با بوی لیمو حالم بهتر میشد‌

و بوی به

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نه نگووووو. اینقدر دلت تنگ میشه بعدا. بارداری اولته؟

ن بارداری دوممه از بارداری قبلیمم متنفرم چون همش بیمارستان زیر سرم تقویتی بودم من تنهام شهرغریبم حتی یه نفرم نیست کنارم جز شوهرمو بچم

حالا من شامپو ها حالمو خوب میکنه الان میخام برم حموم یکم بو شامپو بده موهام

منم اوایل از شامپو خوشم می اومد اما کم کم از اونم متنفر شدم تنها بوهایی که همیشه خوشم می اومد بوی غذا بود، بقیه رو بار اول و دومی که میفهمیدم بدم نمی اومد اما وقتی چندبار دیگم بوشو استشمام میکردم متنفرمیشدم  ولی این دوران میگذره تمرکز نکن روش، بعد از سونو ان تی رو به بهبود میره حالت و ماه های آخر دیگه خوبی ان شاء الله

من از بوی غذاها متنفففففففر بودم. مخصوصا پلو. عذاااااااب میکشیدما چهارماه اول بارداریم پنج کیلو کم ...

اخی خیلی بده که از غذا متنفر باشی، آدم آب میشه اونموقع، یکی از خواهرا منم از آب متنفر بود کل نه ماه بارداری رو آب نخورد فقط چای و نوشیدنی، 

منم اوایل از شامپو خوشم می اومد اما کم کم از اونم متنفر شدم تنها بوهایی که همیشه خوشم می اومد بوی غذ ...

کاش زوووودتر بگزرع قربونه خدا۹ ماههههه کم نیست دوره بارداری امروز ب دوستم گفتم کاش ی امپول بود میزدم کل این۹ ماه خواب بود موقع زایمان بیدارم میکردن😂😂😂😂😂😂

اخی خیلی بده که از غذا متنفر باشی، آدم آب میشه اونموقع، یکی از خواهرا منم از آب متنفر بود کل نه ماه ...

اب هم ک میخورم دل رودم یجوری میشه ک انگا تهو بم دس میده 

کاش زوووودتر بگزرع قربونه خدا۹ ماههههه کم نیست دوره بارداری امروز ب دوستم گفتم کاش ی امپول بود میزدم ...

وای عزیزم لذت ببر من دلم برا اون دوران تنگ شده دوتا بچه دارم شاید دیگه هیچوقت موقعیتش رو نداشته باشم برا بعدی،