2777
2789
عنوان

خیلی تنهام کمکککککک

238 بازدید | 45 پست

عزیزان من خیلی تنهام خیلی 

خانوادم هستن ولی همیشه احساس تنهایی میکنم و روز به روز تنها ترم 

دلم همیشه گرفته 

کلی کلاس خیاطی رفتم ولی هیچچچچچچ کاری نیست تو شهرستان کوچیک که من برم سرکار حتی یه تولیدیم نیست  چند تا خیاط معروفم هستن همه لباس سفارشیا هم مال اوناست 

دیگه دارم کم کم احساس افسردگی میکنم کمک کنید راهنماییم کنید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم اینکه تنهایی دقیقا یعنی چی؟

پایه کلاس و خرید و دور همی و درد و دل کردن نداری؟ دوست نداری؟

یا اینکه هم فکر هم عقیده کسیکه مثل تو فکر کنه و علایق مشترک باهاتو داشته باشه نداری

چقد شرایطتت مثل منه 

تو منی یا من توام؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

پارچه کم بخر سرویسخواب سیسمونی بدپز بذار اینستا حدود شیش ماه تا یک سال باید ناامید نشی تبلیغات کنی ت ...

یعنی امکان داره 

اینترنت من خیلی ضعیفه درست کار نمیکنه 

انیستا قبلا بودم ولی الان ندارم 

ولی ایتا میتونم به نظر شما امکان پذیره ؟؟؟؟

بعدشم اینکه تنهایی دقیقا یعنی چی؟ پایه کلاس و خرید و دور همی و درد و دل کردن نداری؟ دوست نداری؟ یا ...

دوستام دارم ولی بیرون رفتن و اینا نه فقط پیام اونم سالی یه بار 

دقیقا پایه خرید و دردو دل و دورهمی ندارم 

کلاسم پولش ندارم  کسی درکم نمیکنه 

خیلی احساس بدیه میبینی 😣  خدا میدونه چی به سرمون بیاد

اره سخته باید یکیو داشته باسی باهاش حرف بزنی یکم آروم بشی 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

دوستام دارم ولی بیرون رفتن و اینا نه فقط پیام اونم سالی یه بار  دقیقا پایه خرید و دردو دل و دو ...

باید تو اجتماع باشی تا بسازی برو داوطلب هلال احمر

تنها جاییکه پول نمیخواد و میشه با آدمای تقریبا خوب آشنا شد اونجاست