سلام دوستان من یه دوست پسرم دارم خیلی دوسش دارم جونم براش در میره چند ساله باهاشم ت این مدت کمک خرجش بودم هروقت پول میخواسته پول بهش دادم و میدونستم دستش تنگه بهش پول میدادم اما از اول به حشیش تریاک گل اعتیاد داشت پولارو خرج مصرفش میکرد الان مدتیه هرچی بهش پول میدم همه می زنه زمین خرج مصرفش میکنه پولایی ک بهش میدم هیچی ازش نمیمونه روزی ۷۰۰.۸۰۰خرج میکنه اگر خرج خودش میکرد مشکل نداشت خرج اعتیادش میکنه امروزم دعوامون شد گفت پول بده وسیله بگیرم گفتم نمیدم دیگ داری خودت بدبخت میکنی اونم گفت داری پولات خرج پسر دیگ میکنی و کلی حرف بد تهمت گفت اگر پول نباش ت کارت برای موادم فلانت میکنم گفت ت چکارمی برای من تصمیم بگیری گوه خوری کنی بعدم گفت شمارت نبینم درستت میکنم کلی فحش از دستم ناراحت شد.لطفا بگین چکار کنم بش پول بدم ؟میترسم اگر بدم بره مواد بکشه همش حس بد دارم ک من بش پول میدم معتادش کردم از ی طرفم بش پول ندم ب فکرش نباشم عذاب وجدان دارم ک الان حالش بده و راجبم فکر بد میکنه ب فکرش نیستم نمیدونم چکار کنم.وقتی مواد بکشه خیلی مهربونه بام خوبه اما نکشه بد اخلاقه. خیلی دلم میسوزه براش خیلی عاشقشم بگید چکار کنم،؟دلم میخاد کمپ بفرستمش نمیدونم پولش چقدره