2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این روزا تاپیک طلاق میبینم و چقدر حالمو بد میکنه 

بیشترشون هم اخر سر نوشتن با وجود یک بچه   

عزیزدلم قربونت برم اگه میشه بخاطر همون ی بچه 5 سالت سعی کن زندگیتو سرو سامون بدی

با شوهرت صحبت کن بگو ایرادای منو بگو تا اصلاح کنم

منم ایرادای تو رو میگم تو هم اصلاح کن 

اون موقعه اگه دیدی واقعا نمیشه اون وقت طلاق بگیر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

بنظرم اگه خوب بود جدا نمیشدی..ببخشید ولی غذایی ک بالا اوردی دوباره نمیخوری ک...اگه طرفت با همه شرایطتت موافقت کنه و خونه یا ماشین یا زمین و حق طلاق بده میشه گفت شاید..خواهر زاده همسرم بعد جدایی باز برگشت و بعد دوباره جدا شد.انگار دوبار طلاق گرفت..ولی خودش باز نجات داد..تصمیم با خودته..زندگی بدون مرد هم ادامه داره

چقدر این روزا تاپیک طلاق میبینم و چقدر حالمو بد میکنه  بیشترشون هم اخر سر نوشتن با وجود یک بچه ...

اعتیاد داشت سر مهریه رفت زندان .شنیدم ترک کرده اونجا سرکار هم میره.بهم میگه برگرد گفتم خونه بنامم بزن وبعدشم تا یکی دو سال بهم ثابت بشه پاک موندی میام

دخترم تنها بهونه زندگیم
اگه باهم بسازین  بتونین هم درک کنید و باهم حرف بزنین نه دعوا قربون هم بشین و سعی کنید باهم خو ...

اعتیاد داشت شنیدم ترک کرده و سرکار هم میره

دخترم تنها بهونه زندگیم
اعتیاد داشت سر مهریه رفت زندان .شنیدم ترک کرده اونجا سرکار هم میره.بهم میگه برگرد گفتم خونه بنامم بز ...

یعنی چی تا یکی دو سال؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  
اعتیاد داشت سر مهریه رفت زندان .شنیدم ترک کرده اونجا سرکار هم میره.بهم میگه برگرد گفتم خونه بنامم بز ...

آفرین خونه بزن اسمتت..اینو خواهرانه میگم.گولت نزنه اگه زد یعنی پشیمونه

اگه قرار باهات راه بیاد توام یکم کوتاه بیا راه بیا 

همه چی سعی کنید باهم درست کنید نه اینکه تنهایی ایشون خدشونو درست کنن و بیان پیش شما