2777
2789
چه ربطی حالا به گناه داشت عزیزمن

چون خیلیاشونو خدا نمیبخشه میدونم افتادم جهنم آبروم پیش همه میره همش قدم میزنم اشک میریزم من که تحمل بخار آب داغو ندارم عذاب برزخ که وحشتناکتره بخدا جاهل بودم میدونم کارام خیلی زشت بودن اما پسیمونم خانواده ام همه بخاطر من در اذیت هستند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خیلیاشونو خدا نمیبخشه میدونم افتادم جهنم آبروم پیش همه میره همش قدم میزنم اشک میریزم من که تحمل ...

عزیزم فکر میکنم کلا در توهم گناهیی و اشتباه فکر میکنی . اگه دوست داری درخواست بدم پی وی بگو چته؟

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‌‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را می‌‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏ 
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنّ ...

اما برای نیست خیلی اعمالم زشت بوده خدا لعنت کنه شیطان رو که متوجه نبودم عقلم کار نکرد تازه بیدار شدم پی بردم چه غلط ها که نکردم 

اما برای نیست خیلی اعمالم زشت بوده خدا لعنت کنه شیطان رو که متوجه نبودم عقلم کار نکرد تازه بیدار شدم ...

آیه‌ای که گذاشتم استثنایی نیاورده...

اگر توبه‌ی راستینی رخ بده تمام گناهان مورد بخشش الهی قرار می‌گیرند.

ضمنا نسبت به اعمال گذشته که توان تغییر نداریم قطعا کسی که قسمتی از عمرش رو متنبه بشه و پاک زندگی کنه نسبت به کسی که تمام عمر آلوده زندگی کنه در محضر الهی متفاوت خواهد بود.

آیه‌ای که گذاشتم استثنایی نیاورده... اگر توبه‌ی راستینی رخ بده تمام گناهان مورد بخشش الهی قرار می‌گ ...

اما خیلی جاها خداوند خودش گفته چنین اشخاصی رو هدایت نمیکند حتی توبه کنند عبادتشونم قبول نیست جاشون تا ابد برزخه و عذاب شدید در انتظارشونه ، من توبه کردم اما خوابهای بدی میبینم قران باز میکنم همش بد و برزخ میاد 

هرچی فکرشو بکنی به نظرت کم میشه ؟

گذشته، گذشته،خودتو درگیر آینده کن نه گذشته 

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.