2777
2789
جای خدا تصمیم نگیر.     فعلا اگ شرایط شو داری، پاشو نماز صبح رو بخونیم.

میخونم دوست عزیز اما میدونم خدا از من قبول نمیکنه،من اینجا بعضا میام خیلیاتون بنده های خوبی هستین کاش من هم مثل شماها بودم

هرچی فکرشو بکنی به نظرت کم میشه ؟ گذشته، گذشته،خودتو درگیر آینده کن نه گذشته 

آینده همون مرگ و قیامت و برزخه عزیز آینده خوشی ندارم که با فکرش امیدوار باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلیاشونو خدا نمیبخشه میدونم افتادم جهنم آبروم پیش همه میره همش قدم میزنم اشک میریزم من که تحمل ...

تاپیکمو بخون معجزه ختمو نذر 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
آینده همون مرگ و قیامت و برزخه عزیز آینده خوشی ندارم که با فکرش امیدوار باشم

Okهرطوری راحتی ببخش نباید دخالت میکردم ،

اما....... بیخیال.

شاد باشی امیدوارم هر چه زودتر بتونی آروم بشی 

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.
Okهرطوری راحتی ببخش نباید دخالت میکردم ، اما....... بیخیال. شاد باشی امیدوارم هر چه زودتر بتونی آر ...

مرسی ، دخالت نیست عزیزم میدونم خواستین راهنماییم کنین

میخونم دوست عزیز اما میدونم خدا از من قبول نمیکنه،من اینجا بعضا میام خیلیاتون بنده های خوبی هستین کا ...

چقدر لج بازی می کنی.

واقعا که، جای خداوند می گم تصمیم گیری نکن دیگه.

پشیمانی خیلی خدبه، خدا رو شکر.

در صدد جبران باش

میخونم دوست عزیز اما میدونم خدا از من قبول نمیکنه،من اینجا بعضا میام خیلیاتون بنده های خوبی هستین کا ...

ببین تا اینجا که مرحله پشیمونیه خدا رسوندتت 

شیطان نمیذاره وارد مرحله توبه و استغفار بشی با این افکار

بعدش اگر بشی نمیذاره وارد مرحله ی امیدوار بودن به رحمت خدا بشی

هر ساعت از عمرت تکرار کن ناامیدی بزرگترین گناهه 

خیلی بزرگتر از گناهایی که کردی پس مراقب ناامیدی و نقشه شیطان باش

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
مرسی ، دخالت نیست عزیزم میدونم خواستین راهنماییم کنین

لطف داری ،شب خوش،کمی کتاب بخون شاید آرومت کنه

مرد باشی یا زن؛ مرگ تمامت می‌کند!!!!!!!!!! انسان باش؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ تا جاودانه زندگی کنی ؛.
چقدر لج بازی می کنی. واقعا که، جای خداوند می گم تصمیم گیری نکن دیگه. پشیمانی خیلی خدبه، خدا رو شکر ...

چون نمیدونین چیا کردم برا همین اگه خبر داشتین متوجه میشدین خودتون

چون نمیدونین چیا کردم برا همین اگه خبر داشتین متوجه میشدین خودتون

نباید هم بگید.

اعتراف به گناه رو درگاه الهی کنید.

مگر بنده می خواد ببخشده 🙂.

در دعاها داریم که خداوندا اگر گناه من زیاد هست، عفو و بخشندگی تو بیشتر از آن هست.

اگر من شایسته ببخش نیستم، تو سزاوار گذشت و عفو هستی.

اما برای نیست خیلی اعمالم زشت بوده خدا لعنت کنه شیطان رو که متوجه نبودم عقلم کار نکرد تازه بیدار شدم ...

هزار لعنت به شیطان

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت