2777
2789

این همه فشار حقم نیست از وقتی اخبار جنگ‌اومد با الان که دلار و طلا کشید بالا دست که میکنم تو موهام مشت مشت مو تو دستمه همه کارام قفل شده توروخدا برام دعا کنین کارام بره جلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا با حرص و جوش و ناراحتی چه کاری میتونی انجام بدی میتونی نظر ترامپ و... عوض کنی خرج خانواده میدی بچه هات گشنه موندن کامیون پر از شمش طلات رو دستت مونده  اخبارو ولش کن زندگیتو کن عزیزم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ریزش مو از ابتدای بلوغ و جوانی برای درصد زیادی از مردان و زنان جهان رخ می‌ده و طبیعت بدنشونه. به طور ...

عزمزمه من موهام تا بالای باسنمه قبلم شاید روزی ۲۰ تا ریزش داشت نهایت نه روزی ۸۰ تا تار مووو گوشم وز وز می‌کرد دوماهه رفتم دکتر گفت بخاطر استرس و فشار روانیه بهم آرام بخش داده

مثلا با حرص و جوش و ناراحتی چه کاری میتونی انجام بدی میتونی نظر ترامپ و... عوض کنی خرج خانواده میدی ...

بعد صد سال یه پول جمع کردم عمل کنم دکتره دلار میگیره نکردم تموم آخر مرداد بخرم الان داره میره بالا ۲۲ امم عمل دارم برام دعا کن جور شه 

بعد صد سال یه پول جمع کردم عمل کنم دکتره دلار میگیره نکردم تموم آخر مرداد بخرم الان داره میره بالا ۲ ...

درست میشه عزیزم با استرس فقط سلامتیتو از بین میبری که جبران ناپذیره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزمزمه من موهام تا بالای باسنمه قبلم شاید روزی ۲۰ تا ریزش داشت نهایت نه روزی ۸۰ تا تار مووو گوشم وز ...

تا ۱۰۰ تا تار مو در روز ریزش طبیعیه استرستو کم کن بیشتر شه کچل میشی👀

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1