2777
2789
عنوان

فردا تولد پسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=346030524]نه مهم بچم بود که اونم رفت نمیدونی چه خبره تو ان آی سیو چقدر در طول روز جنازه نوز ...

گرگانم

بیمارستان صیاد شیرازی

البته باید گفت کشتارگاه صیاد شیرازی 

هم خودمو اذیت کردن هم پسرم

پرستار جای سِرمو اومد عوض کنه یادنداشت رگ گیری کنه 

زد زیر پوستی.

یه پرستار دیگه اومد توی آنژیوکت آنتی بیوتیک قوی زد قلُمبه شد و باد کرد تا ۲سال دستم از آرنج تا مچ بی حس بود الان هم که ۳سال و نیم میگذره رگ بازوم گرفته باماساژهم باز نمیشه 

گرگانمبیمارستان صیاد شیرازیالبته باید گفت کشتارگاه صیاد شیرازی هم خودمو اذیت کردن هم پسرمپرستار جای ...

زیرپوستی میزنن سریع میسوزه چطور حس نکردی بهش بگی و همیشه سرم و باز کن ببین خون برمیگرده تو شلنگ یا ن بعدم سریع باد میکنه یکی زده اون یکی ام چطور ندیده تزریق کرده عجب شیر توشیریه 

همون موقع باید درمان میکردید خیلی زمان گذشته فیزیوتراپی اثر نداره

زیرپوستی میزنن سریع میسوزه چطور حس نکردی بهش بگی و همیشه سرم و باز کن ببین خون برمیگرده تو شلنگ یا ن ...

نه اثر نداره 

همون لحظه که داشت میزد باد کرد 

خودش ماساژ داد و پخش شد زیر پوستم