2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

235 بازدید | 15 پست

خانما کسی هست؟امروز باید پریود میشدم ولی نشدم

۴ماهه تو اقدامم..علائم خاصی ام ندارم فقط گاهی دل درد شبیه درد پریودی دارم کع میگیره ول میکنه..گاهی هم 

زیر شکمم میسوزه مثلا یهو از جام بلند میشم تیر میکشه

همش حس میکنم پریود شدم ولی خبری نیس 

کسی مثل من بوده بعد فهمیده کع بارداریه

توروخدا کمکم کنید خیلی سردرگمم🥺🙏

👶🤍

مبارکه ان شا الله

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بله عزیزم 

بذار چندروز دیگه آزمایش بده

ان‌شاءالله که بارداری😍

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی خب یعنی باردارم🥺

ان شا الله

من روزی ک باید پریود میشدم درد شدید پهلو چم شدم. جوری ک گفتم حتما پریود شدم چون پریود میشم پهلو درد میشم. ولی هیچ خبری از پریود نبود و فردا شبش بیبی چکم مثبت شد.‌ماه سوم اقدامم بود

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ان شا الله من روزی ک باید پریود میشدم درد شدید پهلو چم شدم. جوری ک گفتم حتما پریود شدم چون پریود می ...

منم همش حس پریودی دارم جوری که دو روزه پد گذاشتم فعلا که نشدم تورو خدا برام دعا کنید 

👶🤍

منم همش حس پریودی دارم جوری که دو روزه پد گذاشتم فعلا که نشدم تورو خدا برام دعا کنید 

منم گذاشتم.. معذرت میخوام فقط ی لکه زرد بود!

ان شا الله دل شاد بشی و خبرشو به ما هم بدی🌹

میخام دو روز دیگه بی بی بزنم یعنی جواب میده  

آره گلم

منم مثل شما بود حالتم

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
منم همون فقط لکه ی زرد دارم دیگه چیزی نیست ایشالا خدا از دهنتون بشنوه❤

😍ان شا الله

بیبی بزن خواهر

ایشالا که مثبت میشه نه فقط من هر کی دلش نی نی میخاد❤

ان شا الله