2777
2789
عنوان

مادرشوهر گرامی

308 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبید 

من ۷ساله ازدواج کردم دو سال با خانواده همسرم قطع رابطه بودم الانم دو ساله خرده ای میشه که رفت آمد دارم این دفعه که رابطه رو شروع کردم خیلی محبت کردم به مادرشوهرم 

ولی اگه من زنگ نزنم و نرم اون اصلا سراغی ازم نمیگیره حتی درحد ی زنگ من میگم محبت دو طرفه میشه رابطه دو طرفه میشه همیشه تو حرفاش میگه شما غریبه نیستید واسه دعوت کردنمون میگه یعنی خودتون باید بیاید شام خونمون ولی من اولا بگم ک با من مثل غریبه رفتار میشه از همه لحاظ بعدم مگه آدم فقط غریبه رو دعوت میکنه ی وقتایی هم اگ آدم دلتنگ کسی بشه خودش زنگ میزنه ک بیاید خونمون دلم میخواد ببینمتون 

اینم بگم ما از لحاظ فرهنگی خیلی بالاتریم سواد و طرز فکر و آداب رسوم های مختلف ولی برام زور داره که این خانم حتی ماهی ی بار ی دعوت خشک و خالی یا ی زنگ نمیزنه انگار اصلا ما وجود نداریم ب نظرتون چه برخوردی بکنم خیلی هم همیشه طلبکاره الان منو ببینه میگه چرا نمیای در حالی ک اصلا تو دلش دوس نداره برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین مادرشوهر من

مام هرهفته میریم خونشون شام

اینجوری میفهمه دعوت کنه خیلی بهتره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

کاش جامون عوض میشد و  مادرشوهرم سراغی از ما نمی‌گرفت خسته شدم بس که سر و تهش تو زندگیمه. برای یه کار بیخود و بی اهمیت برای فضولی چپ به راست زنگ میزنه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
کاش جامون عوض میشد و  مادرشوهرم سراغی از ما نمی‌گرفت خسته شدم بس که سر و تهش تو زندگیمه. برای ی ...

نه بابا فکر میکنی اینجوریم خوب نیس اهمیتی برامون قائل نیس

یعنی چجوری

ببین تا زمانیکه مهر ندیدی محبت خودتو خرجش نکن 

اگر زنگ زد بزن نزد نزن 

هروقتم گله کرد بهانه بیار بگو خطم قطع بود نبودم مهمونی بودم مریض بودم 

خودش کم کم میفهمه توام سیاست داری

کلان توهمه چی البته این بیشتر سنگین نگه داشتن خودت هست