2777
2789

وسایلمو مادر شوهرم دزدید و من نتونستم ثابت کنم . متنفرم ازش.. انقدر این بدجنسه تاشوهرم برام یه دستبند طلا خرید هی میگفت بده منم دستم کنم یبارم بدون اجازه من دستش کرده بود ک دیگه دلم از این دستبند چرکی شده . شوهرم بهم یه ست کارتیر داد ازم گرفت گردن و دست خودش کرده . ینی الانم دوسدارم ببرم دستبند بندازم جلو شوهرم ولی از حرص این نمیکنم اینکارو . الانم دوسدارم تلافی کنم واقعا باهاش ولی نمیدونم چجوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه طلاهاتو استفاده میکنه از ذات خرابشه. طلا انرژی داره مریضی ها و انرژی های منفیش به تو انتقال پی ...

الان ک نمیتونم ببرم عوض کنم انقدر دستبندم خوشگل‌بود الان دیگه حالم بهم میخوره دستک نمیکنمش . اون روز دیدش مثل خاره تو چشمش قشنگ 

نمیندازم دیگه این دستبندو. دوسدارم از وسایلش بردارم بخدا دوسدارک یه تیکه از طلاهاشو ببرم بفروشم دلم خنک شه از کاراش 

یعنی بدون اجازه برداشته و دیگه بهت نمیده؟؟؟ جای طلاهات از کجا میدونسته؟!!!

نامزدیم. دعوا کردیم من دستبندو تو ماشین شوهرم گذاشتم پس فرداش رفتم خونشون دیدم دستش کرده بدون اینکع اصلا بخاد از من اجازه بگیره خیلی رو دلم مونده کاراش همه 

مادر شوهرمه

از اول اشتباه خوندم فکر کردم میگی وسایل مادرشوهرمو دزدید نتونستم ثابت کنم ببین طلا میخری بهش نگو قایم کن کلا هر کی بهت حسودی میکنه اطلاعات بهش نده هر چی بگی بدتره دلش آروم نمیگیره از مال شوهرت واسش کادو بگیر یا وعده غذایی دعوتش کن که چشم زخمش به زندگیت نیفته آدمای حسود زندگیه آدمدچشم میزنن 

نامزدیم. دعوا کردیم من دستبندو تو ماشین شوهرم گذاشتم پس فرداش رفتم خونشون دیدم دستش کرده بدون اینکع ...

ممکن نامزدت داده باشه بهش یا اینکه نامزدت جریان دعوا رو برای مادرش تعریف کرده و مادر چون نتونسته مستقیم بهت بگه بار آخرت باشه که با پسر من قهر میکنی خواسته اینجوری حرصت در بیاره