2777
2789

سلام دوستان من از کسی پول طلب داشتم امذوز گفت وایم واریز کرده اما پیام واریز برای من نیومده فهمیدم قبلا یه سماره کارت از من داشته به اون زده ولی من اون کارت رو چند ماهه گم کردم و رفتم کارت جدید با شماره کارت جدید گرفتم حالا نمیدونم اون پول کجا رفته و باید چطور برداشتش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بری همون بانکی که به کارتت واریز کرده سماره کارت و اینارو بدی کارت و بسوزونی باهمون شماره کارت یه کارت جدید بگیری

اگ کارت ب اسم خودت نیس باید صاحب کارت ملی و ببری 

فکر کنم باید بری همون بانکی که به کارتت واریز کرده سماره کارت و اینارو بدی کارت و بسوزونی باهمون شما ...

ای بابا عجب درد سری شد بخدا پول قرض میدی بعدشم کلی بدبختی داری طرف عین خیالشم نیس اصلا میگه من زدم از حسابم کم شده مهمم نیست براش

ای بابا عجب درد سری شد بخدا پول قرض میدی بعدشم کلی بدبختی داری طرف عین خیالشم نیس اصلا میگه من زدم ا ...

نه عزیزم دردسر زیادی نداره

میری شماره کارتت و میدی میگی گم کرپم بسوزونن یدونه با همون شماره حساب بهت میدن

پولت و میتونی برداشت کنی یا انتقال بدی همون موقع

اخه همیشه قبلی رو میدادن اما اینبار دیدم عوض کرده 

شماره کارت عوض هم بشه پولی که به حسابتون اومده تو کارت جدید هم باید باشه 

یا طرف به کارت اشتباهی واریز کردن یا کلا واریزی انجام نداده

ای بابا عجب درد سری شد بخدا پول قرض میدی بعدشم کلی بدبختی داری طرف عین خیالشم نیس اصلا میگه من زدم ا ...

من چنروز پیش با دوستم رفتیم که بره دکتر کارتش و عابر خورد پولشم تو همون کارت بود وقتمونم کم بود کارت به اسم مامانش بود

فورا تا ما برسیم مطب مامانش از یه شهر دیگه رفت با کارت ملیش اون کارت و سوزوند همونو جدید گرفت

پولو انتقال داد به کارت من دوستم کارشو انجام داد

یک ساعتم وقتتو نمیگیره