شوهرم علاوه بر تاپیکایه قبلی که خصوصیاتشو گفتم اصلا حواست بهم نیست خستم کرده دوسش دارم اما خستم کرده چکار کنم خیلیا گفتن تاپیکا قبلی جدا شود اما چجور من خاک برسر وابستشم اگر باشید اسکیرین آخرین پیاممو براتون میزاریم
سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
هیچی نگفت قبلش یه پیام دیگ دادم که خیلی بداخلاق شدی الان فهمیدم هیچی بستگی به من نداره دارم باهات حرف میزنم اصلا حواست یه جا دیگست همین کارو من بکنم دنیارو رو سرم آوار میکنی خوند جواب نداد اینو دادم اینم هنوز نخونده زنگ زده جواب نداد