2777
2789
عنوان

بچم همش مریضه چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کوچیک نمیره مدرسه پسر من حتی بیمارستان بستری شد یک هفته دکتر گفت خوبه دیگه مرخص احتیاجی به دار ...

احتمالا کاملا خوب نشده بوده. بیماری ویروسی همینجوریه ویروس خودش موجود زنده نیست که براش انتی بیوتیک بدن ولی ویروس ایمنی بدن رو میاره پایین و فرد رو مستعد عفونت های باکتریائی ثانویه میکنه که انتی بیوتیک نیاز میشه. خود انتی بیوتیک هم اگه کم مصرف بشه اثر نداره و باکتری مقاوم میشه و اگر زیاد مصرف بشه باکتری های خوب و بی ضرر هم از بین میبره و زمینه رو برای بیماری فراهم میکنه. کلا یه بدبختی ایه😑 به نظر میاد سیستم ایمنی بچه شما هم پایینه فردا که میبریش دکتر همه این چیزایی رو که توضیح دادی به ترتیب زمانی به دکتره بگو، بگو چند وقته پسرت اینجوری شده اسم همه داروهایی هم که مصرف کرده از قبل رو کاغذ بنویس بهش بده که بدونه. قضیه بیمارستان و بستری شدنش هم بگو از لحاظ تغذیه و اینا هم اون چیزایی که گفتم رعایت کن. سعی کن پیش یه دکتر با حوصله و با سواد بری و درباره طول دوره درمان ازش بپرسی .خیلی هاشون صرفا به علائم سرماخوردگی بسنده میکنن یه چیزی مینویسن 

آها چون اینجا نظر میگیره میگه مثلا نظر زن رنگ پوستش سبزه و قدش بلنده اینا رو میگه

الکی میگه مگه میشه بانظرگرفتن مشخصات فرد رو داد فقط می‌تونه بگه زنه یامرد ...مادربزرگ من بیسواده وقتی کوچیکه بوده یه مریضی میگیره که همه میگفتن میمیره مادرپدرش نذرحضرت علی میکنن شفاش میده توسن هفت سالگی میادبخابش وبهش میگه  هرشب جمه مشگل گشا وقصیده خضر رو بگو  ننه میگه من گفتم من سواد ندارم مدرسه نرفتم میگه یادم داده نظرگرفتن وقصه مشکل گشاوقصیده خضر نبی...الآنم هرکی مریض میشه میادپیشش نظر میگیره حتی از شهرهاو استان های دیگه...

الکی میگه مگه میشه بانظرگرفتن مشخصات فرد رو داد فقط می‌تونه بگه زنه یامرد ...مادربزرگ من بیسواده وقت ...

ممنون عزیزم

خدا حفظش کنه دل مادر بزرگت خیلی پاکه بگو برا من خیلی دعا کنه من قبلا هر مشکلی داشتم زنگ میزدم مادر بزرگم میگفتم برام نظر مشکل گشا کن امکان نداشت جواب نگیرم ولی الان یک ساله ندارمش

ممنون عزیزم خدا حفظش کنه دل مادر بزرگت خیلی پاکه بگو برا من خیلی دعا کنه من قبلا هر مشکلی داشتم زنگ ...

چشم گلم حتما من اسمت شریفتون رو نمی‌دونم میخایین بگین هم نظرواستون بگیره هم پنجشنبه قصه مشکل‌گشا میخونه به نیت دل شما هم بخونه

مبدونم کل ویتامین های بدنش کمه در حدی که بخاطر کمبود ویتامین تنبلی چشم گرفته و لبش دائم تب خال داره ...

واسش آبگوشت توشیشه درست کن بده مثلایه تیکه ماهیچه بایه کم نخودویه تیکه پیازیه کم زعفران ویه کوچولواب بریزتوشیشه بذارتوقابلمه باابسرد،کم کم باشعله کم به جوش بیاد۵ساعت بجوشه آروم آروم تابپزه یایه دونه بلدرچین باهمین موادبریزبذاربپزه عالیه براش