بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میخواستم همینجوری ناشناس به کسی هشدار بدم اما منصرف شدم داستانش کامل تو تاپیکام هست. درباره انحراف جنسی پسره اطلاع دقیق داشتم حتی مدرک هم داشتم ولی بخاطر رفتارهای خیلی بد دخترخانم سر یه مسأله ی دیگه که پیش اومد تصمیم گرفتم چیزی نگم. چند روز دیگه عروسیشونه. اون موقع که میخواستم بگم هنوز عقد نکرده بودن
اخه شوهر من بعیده کاری کرده باشه...به نظرت ممکنه این یارو یکی از خواستگارای قبلیم باشه که حتی بعد از ...
عزیزم من نمیدونم ولی این آقایی که من دارم میگم دوست همسرمه. خانواده فوق العاده مذهبی داره پدرش قاضی هست و خودش هم آزمون قضات قبول شده و هم وکیل هست. اینجوری بگم که تو خونه نماز جماعت میخونن و دختری که باهاش دوست شده بود رو مجبور کرده چادر سرش کنه. تا این حدددد مذهبی و کاملا دور از ذهن که حتی بخواد به نامحرم نگاه کنه ولی از سر اتوبان ستاری آدم پیدا میکنه میبره خونه برای یک شب... من نمیدونم مورد شما چطوریه اما اون کسی که حرفی به شما زده باید مدرک داشته باشه برای اثباتش در غیر این صورت احتمالش ضعیفه. بازم اگر عقد نکردید بیشتر دقت کن و از هیچ مورد کوچیکی به سادگی رد نشو