2777
2789
عنوان

خیانت دوباره بچه ها نبخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 60 پست
اسم فامیلبشو نمیدونم فقط عکس و شمارش با چتاش

یه برنامه ای بود شماره میزدی اسم طرفو می‌آورد یادم رفته

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا نشدی عزیزم چرا خودتو راحت نکردی از دستش الان خوب شده؟

مجبور بودم چون طلاق میرفتم زیر دست زن بابا دوتا بچه داشتم اونام باباشون زن میگرفت میشدن زیر دست زن بابا من خودم زیر دست زن بابا بودم میفهمیدم چیه نمیخاستم بلاهایی ک سر خودم اومده سر بچه هام بیاد الانم ن الان یه کم بهتر سنش رفته بالا 

ن ایرانسل نیس همراه اوله شمارش ولی بهش پیام دادم هزار بار گف گوه خوردم

توروخدا کوتاه نیا دلت نسوزه براش بگو گوهم بخوری فایده نداره اشغال خونه خراب کن

اسم برنامه نامبر بوکه فک کنم شماره بزنی اسمش بیاد 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
برا همراه اولم میشه؟برم ببینم کاش بشه

اره فک کنم فرقی نداره 

برا همراه اولم میشه؟برم ببینم کاش بشه

عزیزم شما مشکلت اون زن نیست

مشکلت شوهر خودته

این زن نبود، هزارتا زن دیگه هست. میتونی بری هزارتاشونو آدم کنی؟

جای انتقام از یه آدم رندوم که اصلا ربطی به تو و زندگیت نداره، انتقامتو از شوهرت بگیر. اونه که بهت خیانت کرده نه اون زن. به فکر این باش چی از همه بیشتر اونو نابودش میکنه و تورو خوشحال.

شیرینی بخشش و گذشت و غیره هم همشون چرندیاته

هیچی شیرین تر از انتقام نیست.

سلام عزیزم .دردل هاتو تو تاپیک دوستمون دیدم امیدوارم دیگه روی غم نبینی و خوشبخت و خوشحال باشی .میخواستم بهت بگم وقتی خدا به اون بزرگی وعزمت گفته وقتی توبه کنی می‌بخشم ما بنده هاشم باید الگو بگیریم می‌دونم میگی بخشیدی ولی خواهش میکنم از ته قلبت ببخش وپیش یه مشاور خوب برو تا دردت التیام ببخشه.شاید هرکسی به غیر شوهرت بود هم خطا می‌رفت تقریبا همه ی مردا نمیتونن با دیدن صحنه ودلبری خودشونو کنترل کنن فقط خواهش میکنم به خاطر بچت همه عکسا و پیامها را پاک کن . انشاالله زندگی خوبی داشته باشی

عزیزم شما مشکلت اون زن نیست مشکلت شوهر خودته این زن نبود، هزارتا زن دیگه هست. میتونی بری هزارتاشون ...

سلام

خانمی ...درسته همسر ایشون بی معرفتی و بد عهدی  در حق این خانم کرده ...اون حسابش جداست,

درست هم هست اون خانمی که به شوهر این بنده خدا .پاداده ...خب ...تعهدی که به استارتر نداشته .  

کاری هم ندارم که زنه خودش متاهل بوده و کار نجسی کرده.درمورد  هرزگی این بی وجدان  هم بحثی نمیکنم.

اما عزیز من یک دختر یا یک خانم مجرد ...

چرا باید به همجنس خودش خیانت کنه ?

چرا باید راضی بشه بخاطر خوشی .منفعت یا تنوع خودش....روح و روان و غرور یک زن دیگه رو زیر پاش له کنه?

بلاخره سوای انسان بودن ....خودش زنه ....بهتر درک میکنه ...ویران شدن  آمال و دنیای یک زن .چه حس و حالی میتونه داشته باشه

به خانمی که خیانت دیده ....میگن تو چکار به زن هرزه داری ....این نشد ...یکی دیگه ...تو برو حسابت رو با شوهرت تسویه...اون هرزه رو همه جوره ...بی خیال شو .

درواقع 

اگه بعضی از اون زن ها حریم و ارزش خودشونو بدونن .... ناز و عشوه و دلبری نکنن .... ارزون و وِل نباشن ......اون مردهای بی معرفت . هر چقدرم بخوان ...نمیتونن غلطی بکنن

در اصل از ماست که برماست.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..