2777
2789
عنوان

رنگ‌ نگرفتن مو باحنا برای ریزش مو

451 بازدید | 45 پست

اونایی که بلدن بیاین کمک

دخترم ۷سالشه وموهاش بلندو بور چند مدتیه ریزش موداره دکترم بردم هنوز درمان نشده

خیلی ناراحت میشم میبینم چقدر موهاش میریزه حالا گفتن حنا بگیر

موهاش بوره چیکارکنم رنگ نگیره

تفت بده حنارو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد مشکلمون مثل همه دختر منم دقیقا ۷سالشه موهاش به شدت نازکه وریزش داره دکتر بردم ازمایش داد همه چیز ...

منم همه لوازمشو تهیه کردم ولی میترسم قرمز شه آخه موهاش بوره وخودشم حساااااس.

آزمایشش کم خونی داشت فروگلوبین میدم نمیدونم چرا خوب نمیشه

منم همه لوازمشو تهیه کردم ولی میترسم قرمز شه آخه موهاش بوره وخودشم حساااااس. آزمایشش کم خونی داشت ف ...

عزیزم حنا نمیخواد بزاری  برو عطاری شامپو قزل گون بگیر  برای رشد ریزش عالیه خالم برای دختر ۹ساله اش استفاده میکنه هم بلند هم پر پشت شده  منم میخوام بخرم

عزیزم حنا نمیخواد بزاری  برو عطاری شامپو قزل گون بگیر  برای رشد ریزش عالیه خالم برای دختر ...

واقعا

مطمئنه؟

منتظرم ازمدرسه بیاد حنا بزارم

عکس داری ازش بدی واسه خودمم استفاده کنم

تاثیرش چطوریه چقدطول میکشه