مادر و پدر بد زن و شوهر که تو زندگی خودشون گیر و گور دارن بعد بلدن اعصاب و روان نداشتشونو دق و دلیشونو سر ما خالی کنن تو که نمیتونی تو زندگیه دو نفرت آرامش داشته باشی هر روز سر هر ننه قمری تو خونه دعوا میندازی از بچگی تو خونه دعوا راه انداختی بچه ها تو بیماری اعصاب روان انداختی مجبور کردیشون مریضی اعصاب بگیرن از بچگی قرص اعصاب روان بخورن تو چه حقی داری بگی تو دیوونه ای تو نرمال نیستی بدبخت من از ۵ سالگی سر دعواهای خاله زنکیه تو به اینروز افتادم مریض شدم هزار جور قرص خوردم اخه این انصافه بچه ای رو که خودت مریض کردی اینطوری بگی الانم که بزرگ شدم یجور دست نمیکشه که دیوونس چه گناهی کردم همچین دیوونه هایی مادر پدرم شدن خدایا منو کمک کن مستقل شم فقط برم یه گوشه تو آرامش زندگی کنم ینی نصف جوونایی که دیدم مشکل اعصاب دارن همش ریشه تو خانواده و محیط زندگیشون داره این خانواده ها از بچگی میرینن به زندگیه بچه هاشون تا آخر هم ول کن این بدبختا نیستن تروخدا اگه اعصاب روان ندارین بچه دار نشین یکی دیگرم بدبخت کنین
بخدا نصف جوونا دیونن و مریضی اعصاب دارن از هر کدومشم میپرسی بیشتر از نصفشون خونواده هاشونه دلیل بیماریشون نمیکشن که از ما بدبختا بیرون فقط میدونم تنها راه آرامش اینه بری مستقل شی پشت سرتم نگا نکنی ینی همچین پدر مادرایی حقی بع گردنت ندارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلم برای خودم میسوزه که حتی نمیدونستم و نمیفهمیدم بیماری اعصاب دارم افسردگی شدید دارم اضطراب اجتماعی و عدم تمرکز دارم. وقتی یه اتفاق ساده میوفتاد قفسه سینم (مث وقتی روی تاب با سرعت نشستی) یجوری میشد حتی نمیدونستم این نرمال نیست ک برم ی قرصی کوفتی مرگی بخورم🙂حالام تبدیل شدم ب یه ادم با کلکسیون مشکلات اعصاب. حالا ی عده میگن ن ن طلاق نگیرین بچه اسیب میبینه! بچه طلاق بودن بهتراز بیمار روانی بودنه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دلم برای خودم میسوزه که حتی نمیدونستم و نمیفهمیدم بیماری اعصاب دارم افسردگی شدید دارم اضطراب اجتماعی ...
بعدشم سر هر چیزی بلدن سر کوفت بزنن خوب ادم بدبخت تویی که با دست خودت بچتو مریض و ناخوش کردی حق نداری بهش سر کوفت بزنی تو یه آدم مریضی که بدبختیاشو بلده سر بچه هاش خالی کنه و چون زندگیه خودش خراب شده سعی در خراب کردن آینده بچه هاش داره
بعدشم سر هر چیزی بلدن سر کوفت بزنن خوب ادم بدبخت تویی که با دست خودت بچتو مریض و ناخوش کردی حق نداری ...
اونا اصن قبول ندارن رفتاراشون سمی بوده، اونا نسلی هستن ک روانپزشک رو مسخره بازی میدونن و استفاده از دارو اعصاب ینی روانی بودن.! خیلی درد داره ادم بزرگ بشی متاهل بشی بچه دار بشی ولی عین یه بچه هفت ساله جلو مامانت کم بیاری از تنش و دعوا باهاش پرهیز کنی و بذاری باز بهت زور بگه برات تصمیم بگیره🤦🏻♀️ از خودم عقم میاد ک انقد ضعیفم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡