2777
2789

یک تاپیک دیدم اتفاقی برای همین تصمیم گرفتم ثبت نام کنم بعد یک‌سال از تعلیق دوباره و زندگی خواهرمو تعریف کنم 

خواهرم ۳۱ سالشه یکی از خوشگل ترین دخترها که زیبایش معروفه تو آشناها خودمان خواهرم پزشک هستش, شوهرش ۲۷ سالشه یک کارمند ساده که فوق دیپلم داره نه خونه داره نه پول نه هیچی نمیدونم کجا و چجوری آشنا شدن اما ۳ سال پیش در اوج بحران خانوادگی چون حتی همسایه ها ما مخالف بودن و با توجه به شخصیت خواهرم در اوج ناباوری همه با اصرار شدید خواهرم ازدواج کردن این دو نفر هیچی شان با هم نمی‌خونه شوهرم یک دختر سرسنگین عاقل هستش شوهرش یک خل چل دیوانه که همه اش دنبال مسخره بازیه.. زیباترین تنقاض دنیا اونا هستن در اوج نامنظمی زیبان لذت بخش ترین چیزی که دوست دارم برم خونه اشون یا باهاشون برم بیرون یا تو مسافرت تو ماشین اونا باشم خیلی کیف میده 

از لحظه اول میخندی تا آخر خواهرم اول مدام حرص میخوره از دست کارهای شوهرش بعد خودش می‌خنده همیشه.. پدرم که همیشه یک آدم خشک و سفت بود از وقتی داماد ما اومده مدام می‌خنده و شوخی می‌کنه قبلا اصلأ اینجور نبود.. همیشه ام سر به سر پدرم می‌ذاره نه می‌دونه اعصاب نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باشم با پزشک ازدواج کنم خل میشم از شدت خوشحالی😂

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

تخیلی و بچه گانه !!! 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
منم باشم با پزشک ازدواج کنم خل میشم😂

این از اول خل بود بعدش اصلا شغل و اینا خواهرم براش مهم نیست برای همین خواهرم دوسش داره چون خود خواهرمو دوست داره .. داماد ما دیوانه به تمام معناست فقط کافیه بفهمه طرف اعصاب نداره این‌قدر می‌ره رو اعصابش مثل پدر خودمان

بعد تموم دنیا براش اهمیت نداره فقط تو لحظه زندگی می‌کنه

فکر نکنم کسی که سرسنگین و عاقل باشه واقعا از یه آدم لوده خوشش بیاد

خود من زمان دانشگام یه مورد اینجوری دور و برم بود

اصلا به خاطر اولین مسخره بازی ای که درآورد بلاکش کردم

چون اصلا اینجور آدما نمیتونن جذبت کنن چه برسه به عاشق شدن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه