2777
2789
عنوان

دخترم مهد کودک نمیره

71 بازدید | 4 پست

4روزه باهاش میرم امروز بهش گفتم بمون من میرم خونه بعد میام دنبالت.گفت برو.بعد یساعت بگریه افتاده.

خیلی ناراحتم.میگم اینهمه بچه بدون مامان اومدن نمیره بدون من.

خودمم خیلی بدحالم و باردار.

میشه برا بچم دعا کنی....

چند وقتشه؟ 4 روز کمه همه اون بچه هایی که راحت میرن و می مونن هم روزای اول همین داستانا رو داشتن.

می دونم خیلی حال نداری ولی سعی کن جدا از مهد ببریش مثلا خونه فامیل یا پارک بدونه بقیه بچه ها میتونن دور از مادر با هم بازی کنن. مهد هم حالا که چند روز موندی اول مدت کوتاه تنها بذارش مثلا بگو میرم خوراکی برات بخرم و برمیگردم. روز بعد مثلا باید نون هم بخرم کمی بیشتر طول میکشه. مثلا یک ساعت بمونه بعد بری دنبالش. کم کم عادت میکنه کاردستی درست کنه کارتون ببینه سرش گرم میشه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتشه؟ 4 روز کمه همه اون بچه هایی که راحت میرن و می مونن هم روزای اول همین داستانا رو داشتن. می ...

5سالشه.من گفتم تلاشمو میکنم و دوهفته میرم همراهش.مشکل آینه با کسی دوست نمیشه وگرنه وامیسته.

میشه برا بچم دعا کنی....
5سالشه.من گفتم تلاشمو میکنم و دوهفته میرم همراهش.مشکل آینه با کسی دوست نمیشه وگرنه وامیسته.

خیلی زوده دوست هم پیدا میکنه اینا تا الان توی خونه تنها بودن با خودشون بازی کردن یا نهایت بزرگترا. طول میکشه تا یاد بگیرن کنار هم و با هم بازی کنن. مربی شون حتما چندتا کار گروهی بهشون میده.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!