2777
2789
عنوان

برادرم زنگ می زنه اعصابمو می ریزه بهم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 4140 بازدید | 39 پست
اره میدونم درجریان تاپیکات هستم، ولی خب شماکه شوهرت زن گرفته توام حداقل رسمیش میکردی،، بعد جرا مادرت ...

نمی دونم واقعا، مامانم سلیقش پسرای خیلی ساده است که موهاشون یه بر می زنن، صبح میرن اداره با کیف سامسونت، عصر میان مستقیم خونه، شکم دارن، ورزش نمی کنن، تقریبا خسیسن😶باورتون میشه

وای مغزم سوت کشید. حرف مامان و برادرتون ب کنار(هرچند بهشون حق همچین برخوردی نمیدم ولی هرچی باشه از یک خونواده هستین) چه زن داداش پررو و بی چشم و رویی‌. و البته حسود.  هوووف

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منو لایک کن خیلی دوست دارم تاپیک هاتو بخونم   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

اره میدونم درجریان تاپیکات هستم، ولی خب شماکه شوهرت زن گرفته توام حداقل رسمیش میکردی،، بعد جرا مادرت ...

البته اصلانم زن نگرفته، اصلا فک کنم دیگه ازدواج نکنه

وای مغزم سوت کشید. حرف مامان و برادرتون ب کنار(هرچند بهشون حق همچین برخوردی نمیدم ولی هرچی باشه از ی ...

زن داداشم از اون آدم هاییه که با خودشم رو راست نیست، معیارش کلا پول و مادیاته و اینو انکار می کنه

خیلی عصبانی شدی  دلیلش چیه با خودت رو راست باش تا راحت‌تر باشی و حلش کنی  انگاراز خودتم عصبانی هستی 

امیدوارم که زندگیت رو خیلی قشنگ  بسازی و آرامش بگیری 

اینکه مادرت یه سلیقه ای داره یا خانوادت بهم ریختن طبیعیه چون کسی که تامینشون میکنه دچار تغییرات بزرگی شده رهاشون کن تا خودشون مسوول زندگیشون باشن مراقب خودت و دخترت باش 

نمی دونم واقعا، مامانم سلیقش پسرای خیلی ساده است که موهاشون یه بر می زنن، صبح میرن اداره با کیف سامس ...

ولی بدم نیستا مهم شعور و درک واخلاق بخدا،، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
البته اصلانم زن نگرفته، اصلا فک کنم دیگه ازدواج نکنه

عه اخه گفته بودی که انگار باکسی بود وفک کنم بگیرتش،، تعجب میکنم چطور دخترشو ول کرد 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
خیلی عصبانی شدی  دلیلش چیه با خودت رو راست باش تا راحت‌تر باشی و حلش کنی  انگاراز خودتم عص ...

دلم می خواد یه بار خیلی معمولی رفتار کنن نه اینکه برای هرچیزی بحران سازی کنن

واقعا تو فکر می‌کنی با خودت رو راستی؟!

تا جایی که ظرفیت روانیم اجازه بده آره ، اگر منظورتون دلیل طلاقمه، باشه منم سهم خودمو قبول می کنم ولی می دونین آدما مسولیتی برای احساساتشون ندارن و برای اعمالشون مسولن؟ 

یعنی من برای احساس علاقم به امیر که تو قلبم بوده مسول نبودم چون توی رفتارم نسبت به همسرم کم نمیذاشتم چیزی

ولی بدم نیستا مهم شعور و درک واخلاق بخدا،، 

موافقم، باور کن اصلا به آدم اینجوری وقتی ۱۹ سالم بود کراش خودم بود ولی مامانم از نظر رفتاری به نظرش آدمای خل وضع بهترن تا کسی که آگاهتره ، الان کلمه ی درستش به ذهنم نمیاد که بگم

دلم می خواد یه بار خیلی معمولی رفتار کنن نه اینکه برای هرچیزی بحران سازی کنن

واقعیت اینه جدایی خودش باعث بحرانه 

و مادرتون حق داره نگران باشه کاش بشه با ارتباط  خوب  با مادرتون زودتر به آرامش برسید 

موافقم، باور کن اصلا به آدم اینجوری وقتی ۱۹ سالم بود کراش خودم بود ولی مامانم از نظر رفتاری به نظرش ...

عریزم خیلی خوب جواب دادی تاالان هم که ساپورتشون میکردی کافیه برلی قلبت زندگی کن کاری هم به کسی نداشته باشه ،اگه شناخت کافی هم ازش داری باهاش عقدکن

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱