2777
2789

سه هفته پیش سرماخوردم و خیلی سرفه میکنم و قطع نمیشه

دیشب ندونسته یکم عنبرنسا دودشو استنشاق کردم مثل سیگار شاید سه تا با لوله کاغذ

بعد زدم نت دیدم خیلی خطرناکه و خطر سقط و این حرفا از دیشب خواب به چشمم نیومده

چیکار کنم ممکنه خطری داشته باشه ؟؟

خیلی خیلی کم حتی یک دقیقه نشد از دودش خیلی سرفه کردم اصلا نتونسم ولی یکی دوبار ک کشیدم تو دیگ نکشیدم چیکارکنم 

ازکجا بفهمم حال بچم خوبه یا نه 

میتونم برم سونو اختیاری بدم توروخدا یکی راهنمایی کنه

من وقتی دخترمو حامله بودم آبله مرغون گرفتم هرروز هم عنبر نسارا دود میکردم که دونه های زود خوب بشه هیچی ماشاالله الان دخترم کلاس دومه صحیح و سالم شماهم استرس نداشته باش چیزی نمیشه..

خدایاشکرت

حالش خوبه اگه نبود الان یه علائمی داشتی

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش من توی حاملگی درد گوش گرفتم 3-4 بار به مدت 10-15 دقیقه توی صورت و گوشم دود کردم 

خطر سقط برای موقعی هست که دودش به واژن بره

یادش بخیر توی حاملگی آدم همش نگرانه

من آب هم می خوردم میگفتم نکنه بچه طوریش بشه  

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

نترس چیزی نمیشه گوگل همیشه ب مرگ و سرطان ختم میشه ....

والا زن عمو های من همه دردهاشون را با همین دود عنبرنسا خوب میکنن منم اعتقادی نداشتم تا ده روز پیش دندونمو جراحی کردم و عفونت کرد ب اجبار دود دادم بهش باورت نمیشه دوبار دادم نصف ورم صورتم کم شد 😑 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نگران نباش دود اگه برای عفونت زنانه بدی خطر سقط داره نه از تنفسی من برای دندون درد گاهی دود میدم به دندونام

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من وقتی دخترمو حامله بودم آبله مرغون گرفتم هرروز هم عنبر نسارا دود میکردم که دونه های زود خوب بشه هی ...

ازدیشب تاحالا دارم سکته میکنم شوهرمم میگه هیچی نمیشه ولی خیلی استرس دارم 

فک نمیکنم با یه بار چیزی بشه....من پسرمو حامله بودم نمیدونستم فک کردم پریودیم عقب افتاده خودمو بستم به دم کرده زعفرون بهت بگم روزی چندتا لیوان میخوردم دروغ نگفتم.... 

میگن زعفرون باعث سقط میشه،من آدم میشناسم تو بارداریش چندتا دونه برنج زعفرونیم نمیخورد میگفت خطرناکه😐بعد من لیتر لیتر میخوردم...ببین تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته... 

نگران نباش ایشالله هیچی نمیشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘