2777
2789
عنوان

واااا چرا اینطوری کرد؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 32 پست

یا زن داره.یا اینکه  تلافی کنه که اول تو جوابش کردی.خواسته ناراحتت کنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا وقتی بهش زنگ زدی با یکی دیگه بوده نخواسته اون بفهمه. جدیدا همه لاشی شدن مشکل از تو نبوده

اره بابا،خیلی اصرار میکرد،به زور قبول کردم،تازه گفتم شاید ببینمت خوشم نیاد بگم نه،یا تو خوشت نیاد.

من میدونستم مدل من نیست،گفتم یه فرصت بهش بدم که خداروشکر همون اول کاری ر...ید😀

یا زن داره.یا اینکه  تلافی کنه که اول تو جوابش کردی.خواسته ناراحتت کنه

میدونی چون این خطمو نداشت به نظرم شدکه شد،اگه با اون خطم ز میزدم یا جواب نمیداد یا یه طور دیگه میپیچوند،یه دفعه نتونست دو طرفو هندل کنه😄

وای دقیقا همینم برا من اتفاق افتاد  ولی من ادای نشناختنمو درنیاورد فقط ج نداد کسی که التماس میک ...

برا من اخه جواب پیاممو داده بود نوش جونت عزیزم خیر سرش

بیشتر شوکه شد نتونست هندل کنه چون این خطمو نداشت قطعا پیش کسی بود😄

الان داره برا اونیکه پیشش بوده توضیح میده که تو مزاحمی...داره ماستمالی میکنه..بزودی پیامت میده

اخهدهی میگف چرا نمیخوای

چون کارم با خانوماس؟

گفتم من شغلم به اندازه ی کافی استرس داره حوصله رابطه پرحاشیه ندارم،چقد اصرااااار که من لاشی نیستم حالا میبینی😄

اخهدهی میگف چرا نمیخوای چون کارم با خانوماس؟ گفتم من شغلم به اندازه ی کافی استرس داره حوصله رابطه ...

همون بهتر ک خیلی زود دستش رو شد...چقد حالم بد میشه از اینایی که بزور راضیت میکنن...بعد بیخیال میشن..اینا مریضن

زندگیتون پر از عشق
همون بهتر ک خیلی زود دستش رو شد...چقد حالم بد میشه از اینایی که بزور راضیت میکنن...بعد بیخیال میشن.. ...

اره بابا،مطمئنم الان حالش بده چون بدجوری سوتی داد،،،شماره هاشو پاک کردم با اکانتاش گفتم پیام اضافی ندم بهش

ببین توی تله ی تحلیل رفتار طرفت نیفت، دلیلش هزاران دلیل میتونه باشه مهم اینه که رفتار غیر قابل قبول و نامتعارف بوده و نمیشه نادیده گرفتش. کاری که فکر میکنی درسته رو بکن و بگذر😉