2777
2789
عنوان

واااا چرا اینطوری کرد؟؟؟!!!

435 بازدید | 32 پست

یه پسری دو سه ماه پیش من رفتم فروشگاهش به بهونه ی پیج و کانالش شماره ی منو گرفت،شب پیام داد میتونیم آشنا بشیم؟یکم حرف زدیم من گفتم تایپ هم نیستیم و نمیخوام تو رابطه باشم و این حرفا محترمانه خدافظی کردیم.

کلا من فراموش کرده بودم که دوباره پریشب پیام دادش که چیکار میکنی و این حرفا،یه فرصت بده و فلان،،،منم گفتم آقا تو پسر خوبی هستی(واقعا هم پولداره هم خوش استایل و خوش هیکل و قشنگه )ولی تایپ من نیستی،،،به درد هم نمیخوریم،هی اصرار کرد که تو چطوری هستی مگه و چی میخوای منم هرچی گفتم گفتش اوکیه،دیگه گفتش کی همو ببینیم من گفتم دو روز سرکارم فرصت نمیشه یکشنبه ببینیم همو کلی هم خوشحال شد و ذوق کرد،شبم ز زد حرف زدیم،بعد من اجروز سرکار بودم وی پی انم تموم شده بود نوتیف پیام واتساپ اومد میدونستم اونه،با اون یکی خطم ز زدم بهش سلام و.... بعد گفتم نشناختی؟گفتش نه،گفتم فلانیم،گفتش به حا نمیارم و... .حالا قبلش تو واتساپ جواب پیاممو با عزیزم داده بودا... .

بعد من وی پی انم وصل شد گفتم واقعا نشناختی؟یا ادات بود؟یا با کسی بودی؟جواب نداد،منم گفتم پسر خوب من که از ادل گفتم تایپ هم نیستیم این رفتارای نابالغانه چیه آخه،توضیحم نمیخوام موفق باشی،سین کرد و جواب نداد.

چقد اصرار میکرد من لاشی نیستم و رابطه با کیفیت میخوام و فلان.

چش بود؟از همه جا اکانتا و شماره هاشو پاک کردم،برام مهم نیس خیلی ولی سوال شد که چرا؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید گوشی دست خودش نبوده

نه دیگه پشت تلفن مگه میشه صدامو نشناسه؟گفتم فلانیم گف به جا نیاوردم،گفتم دیشب با کی اینهمه چت میکردی همونم،باز گف به جا نمیارم گفتم باااشه قط کردم

با یکی دیگه تو رابطه اس. اون کنارش بوده الکی گفته ب جا نمیارم…

خودمم نظرم همینه.

چقد قربون صدقه من میرف😄پریشب بعد کارم گفتش میای مغازه یا بیام دنبالت؟گفتم خسته م