2777
2789
عنوان

ترس رانندگی داره دیونم میکنه

1226 بازدید | 46 پست

بچه ها من سال ۹۷ گواهینامه گرفتم اتفاقا تو تمام تمرینا تسلط داشتم با بابام تمرین میکردم انقدر بهم روحیه میداد قشنگ میروندم ولی تنهایی نه ها

بعد یه مدت بابام گفت من رو ماشین کار میکنم و خدایی نکرده بخوره جایی دستم خالیه نمیتونم درست کنم و این داستانا😑

حالاهم که ازدواج کردم شوهرم اولش که دوس نداشت ماشینشو خیلی دوس داشت خودش چندبار تصادف کرد از چشمش اوفتاد حالا مجبورش میکنم باهم بریم اصلا حوصلش نمیگیره و یکسره تشر میزنه ومیگه همش میترسی تو اخرش که تمرین کردیم میگم چطور بود شروع میکنه ایرادامو میگه اخرشم میگه خیلی میترسی همه اینا باعث شده اعتماد به نفسم از دست بدم و خیلی ناراحتم همه دور و بریام راننده هستن فقط من موندم و این ترس و چالش رانندگی 

شماها کسی مشکل منو نداشته؟

و اینکه چه جوری خودتو قوی کردین رانندگی کنید 

و اینکه من کلا کمرو هستم ماشنام که بوق میزنن هول میکنم بیشتر تند میرم بدون اینکه به عقب   اینه ها نگاه کنم

اصلا نمیتونم همزمان هم اینه ها رو داشته باشم هم جلومو هم دنده و هم فرمون 😐 کلا از اون ادماهستم یک کار میتونم اتجام بدم همزمان چندتا کار گیج میشم یکیش یادم میره🥺

تولوخدا امیدواری بدین😫

رازش چند بار تنها برو مسیر های خلوت، تا وقتی با همسرت بری راننده نمیشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا چقدر بزرگش کردی رانندگیو 

آسون ترین کار دنیا رانندگیه بابا 

با شوهرت نشین چون حس می‌کنه شوماخره خودش و هی ایراد میگیره 

من روزی که گواهینامم اومد ۱۸/۵ سالم بود همون فرداش ماشینو برداشتم ساعت ۸ صبح یواشکی رفتم دانشگاه واس خودم😁 با اینکه مامانم گفته بود قبلش با بابات بشین که نترسی و ...

الان ۲۰ ساله دقیقا گواهینامه دارم و یه سره ماشین زیر پامه بعد شوهرم میشینه پیشم هی ایراد میگیره ازم الکی 

منم لنگه ی خودتم. متاسفانه راهکاری ندارم.

ولی گاهی فکر میکنم شاید بهتر باشه دوباره برم آموزشگاه چند جلسه دیگه تمرینی بشینم شاید بازم خوب شدم. و اعتماد به نفسم رفت بالا.هنوز این روش رو امتحان نکردم

تو اینترنت خیلی ساده وراحت اموزش میدهن فیلم هاشو ببین چند جلسه مربی خوب بگیر باهمسرت به هیچ وجه اموزش نرو چون اقایون زود داد میزنن ازبس میخواهیم اشتباه نکنیم بدتر ذهنمون درگیر میشه یادمون میره درست رانندگی رو 

میفهمم وقتی از چالش رانندگی میگی و حس بدی که داری.... من خودم اصلا کلاژو یاد نمیگیرم😢 برای همین هراس دارم.....

سالهاس گواهیتامه دارم ولی قواعد کلاژو فراموش میکنم اصلا نمیفهممش...

اگه مثل من نیستی خوشحال باش که بزودی میتونی راننده بشی....

رازش چند بار تنها برو مسیر های خلوت، تا وقتی با همسرت بری راننده نمیشی 

اخه بعد یکسال تازه نشستم خیلی چیزا یادم رفته میخوام حداقل چند هفته با همسرم بشینم بعد برم ولی دو جلسه ایی که رفتم انقدر ترس وارد کرد بهم حس میکنم ترسم بیشترم شده😑😑

منم تا یه حدی مثل تو هستم. تمرین که میکردم با ماشین خودمون چون ماشین مال بابامه و به شدت آدم حساسیه همیشه هم خودم استرس داشتم هم داداشم که همراهم میومد برای تمرین استرس داشت که یه وقت به جایی یا کسی نزنم. یه وقتا با یه اشتباه کوچیک چنان دادی میزد سرم که ترسم از رانندگی بیشتر شد. برای آزمون شهر هم که میرفتم افسر که کنارم مینشست استرس میگرفتم و رد میشدم. ۵بار رد شدم تو آزمون شهر و همش سر این استرسایی بود که بهم وارد شد و از اون موقع با وجود این همه هزینه ای که کردم دیگه تو آزمون شهر شرکت نکردم و یه نتونستن بزرگ نشست تو ذهنم. همش حس میکنم من نمیتونم راننده بشم😔😔

اولش شماهم در کنار کسی که بلد بود میشیتین؟

من قبل ازدواج دیگه راننده بودم، اما پیش بابام که روحیمو میگرفت اما پیش مامانم میشستم بعدش که رانندگی هم بلد نیست ولی کلی روحیه میداد و من اعتماد به نفس گرفتم و دیگه تمام